Au murit intr-o bomba biologica, din cauza infectiilor intraspitalicesti. Declaratiile socante pe care le-a facut unul dintre medicii de la Spitalul de Arsi

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:49

Declaratiile socante ale unui medic din Spitalul de Arsi, conform blogului jurnalistului Catalin Tolontan, au scos la iveala multe semne de intrebare.

In urma cu o luna, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, declara public ca spitalele au toate conditiile necesare penrtru a trata victimele incendiului de la Colectiv.

Astazi, insa, au aparut declaratii halucinante:„Tinerii au murit intr-o bomba biologica, din cauza infectiilor intraspitalicesti.”
Medicul care si-a pastrat anonimatul si ar fi declarat aceste lucruri, lucreaza la Spitalul de Arsi si are o vechime de aproape 17 ani in operatii cu mari arsi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A trebuit sa apara o declaratie sub anonimat pe internet pentru ca medicii sa-si faca astazi curaj sa vorbeasca!
Medicii de la Spitalul de Arsi sustin ca pericolul de contaminare exista si in spitalele din strainatate doar ca procentajul poate fi mai mic datorita conditiilor mai

bune. Referitor la factorul decisiv in privinta celor 3 tineri decedati in urma infectiei sunt, insa, rezervati.