Au petrecut ROMANESTE. Turistii care au mers la munte de 1 Decembrie s-au distrat pe muzica populara

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:49

Chiar daca a fost ultima zi din vacanta de 1 Decembrie, turistii veniti la munte au stat pana seara tarziu si au petrecut romaneste!

Cu muzica populara, bucate alese, vin si multa buna voie, nimeni nu s-a indurat sa plece la culcare! Zeci de romani au dat mana cu mana si s-au prins in hora aseara, de Ziua Nationala, in hotelurile din Brasov. Muzica a rasunat in restaurante, iar gazdele au umplut mesele cu bucate ispititoare, mai ales pentru oaspetii care tin post!

Toate bine afumate si condimentate cu piper si sare.

Toate si-au facut loc in farfuriile turistilor, asezonate cu branzeturi alese. Si, ca sa-i dea gata, gazdele le-au pregatit turistilor un preparat cum n-au mai gustat vreodata! In semn de respect pentru Ziua Unirii, petrecaretii s-au prins in hora cu tricolorul pe umar. Pe langa drapel, priviti-l pe acest tanar cum isi arata mandria de a fi roman! Cu greu s-au lasat turistii dusi spre case. Pana si cei mici au stat pana tarziu in noapte si au cinstit Ziua Romaniei.


##VIDEO128166##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.