Au pierdut un rege, dar s-au ales cu doi! Uite cine a preluat tronul lui Florin Cioaba

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:59

A murit regele, traiasca regii! Asta au strigat romii adunati ciorchine in livingul palatului regal.

Dupa o noapte de stat la sfat mai marii neamului tiganesc au decis: de azi inainte vor avea nu unul, ci doi regi!

 

Unul national, altul international. Unul va purta pe frunte coroana raposatului, altul va purta sceptrul, lantul si o alta coroana regala realizata in ultimul moment din 24 de monede din aur de 24 de karate.

 

Incoronarea s a facut, conform traditiei la capataiul mortului, in curtea  palatului, iar cei doi feti cu stea in frunte au fost binecuvintati de insasi regina mama.

 

Decizia a fost greu de luat pentru ca nici macar membrii consiliului coroanei nu au cazut de acord de la inceput. Unii l-ar fi vazut rege pe Dorin, altii pe Daniel.

 

Cu palariile largi pe cap si ceasurile scumpe la mana romii au fost in fata unui moment istoric. Adunati cu surle si trambite, membrii Consiliului au uitat de suparare si s-au aprins la discutii.

Primii care au luat cuvantul au fost mai-marii etniei.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Nu incape indoiala ca ei sunt membrii "de vaza" in distinsa adunare.

Ii recomanda camasa alba, sacoul de stofa si dintii din metale stralucitoare.

 

Si pentru ca toata lumea sa fie multumita si ca sa nu sara scantei la capul mortului, romii au decis incoronarea celor doi frati.

 

Vestea ca de azi vor avea nu unul ci doi regi nu i-a multumit pe toti cei prezenti, care nu inteleg cum va fi regatul cu doi regi. Nici

imparatul nu vede cu ochi buni prezenta celor doi regi pe un singur tron.

 

Invitatul de onoare la ceremonia de incoronare a fost tribunul Vadim Tudor. Desi anunatasera intial ca dupa inmormantare vor deschide testamentul regelui, rudele s-au razgandit si au decis sa-l citeasca abia peste 6 saptamani.

 

Atunci mostenitorii dar si celelalte rude si apropiatii familiei vor afla in mod public ce bani, case si firme vor primi fiecare. Tot

atunci neamul tiganesc va afla ce si-a dorit Florin Cioaba sa se intample dupa moartea lui.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.