Au probleme mult mai importante, insa si-au ridicat statuie ca la Rio! Vezi cum arata monumentul de 200.000 de euro din comuna Lupeni

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 10:05

Daca noi nu putem ajunge la Rio, atunci sa vina Brazilia la noi!

Ce-i de facut? Distantele nu pot fi micsorate, iar biletele de avion sunt scumpe. Solutia a fost descoperita in comuna Lupeni, judetul Harghita. O comunitate saraca, cu destule neajunsuri si cu probleme mari. Mai nou are un motiv de mare mandrie. 

 

Pentru ca si-au dorit sa fie aparati de necazuri, localnicii au pus mana de la mana si au ridicat cel mai mare monument dedicat Mantuitorului din Europa de Est.

 

22 de metri inaltime si peste 200 de mii de euro in costuri. Banii au venit in special din donatii. Puteau fi folositi la altceva? Cu siguranta. Dar atunci cine ar mai fi vorbit de comuna Lupeni?

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Autorul

monumenului, un artist din Odorheiul Secuiesc, a folosit peste 60 de tone otel. Proiectul a inceput in urma cu 3 ani, pe hartie. Anul acesta, a devenit realitate.

 

Monumentul atrage deja turisti. Chiar daca oamenii au pareri impartite, vin totusi sa vada minunea de la Lupeni. Iar localnicii sunt convinsi ca acum, comuna lor va fi la fel de cunoscuta ca si Rio de Janeiro.

 

Cati turisti va atrage colosul de 200 de mii de euro, ramane de vazut!