Au profitat de vremea rea ca sa faca rafting pe raul Buzau

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 12:50

Pentru ca debitul raului a ajuns la un nivel maxim, amatorii de senzatii tari au facut rafting pe Buzau.

Desi multi dintre noi tremuram numai uitandu ne pe geam la vremea de afara, exista si romani care fac dintr o zi mohorata si geroasa una de neuitat. Instructorii de rafting asteapta de o jumatate de an o zi ca asta, asa ca azi si au luat barcile si au dat fuga pe apa Buzaului.

Odata terminat instructajul se verifica echipamentul. Costume de neopren, veste, casti si pantofi speciali.

Pe traseul care masoara 15 km trebuie sa ai grija sa nu scaii vasla, sa incerci sa ramai in barca si sa fii ochi si urechi la seful de echipa. De pe uscat curiosii se uita lung si nu inteleg unde e distractia pe o astfel de vreme. Calatoria s-a incheiat fara niciun om la apa iar la final nimeni nu a racit. O tura de rafting pe buzau costa in jur de 200 de lei, bani in care este inclus si echipamentul.

Si la malul marii s-au gasit curajosi care sa se ia in piept cu valurile de peste 6 metri si vantul care a depasit 70 de kilometri la ora. Priviti-l pe acest tanar care profita de codul portocaliu si face windsurfing! Priviti numai cu ce viteza ametitoare il poarta curentii pe crestele valurilor. Se vede clar in imagini ca barbatul, desi aparent stapan pe situatie, pierde de cateva ori controlul placii de surf si se izbeste de valuri.

Nu se sperie, se ridica si isi continua aventura printre curentii puternici.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736641/1/media-138115285206332400.jpg
##VIDEO81831##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.