Au protestat cu ligheanul si sapunul in fata primariei! Locuitorii din Codlea nu mai au apa de doua zile

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 10:55

Cu ligheanul dupa el, cu sampon si cu prosop, ca doar n-om ramane fruntasi in rusinosul top al celor certati cu apa si cu sapunul, tanarul din imagini s-a instalat hotarat in fata unicei surse de apa, din oras.

Si unde altundeva sa fie, daca nu in fata primariei. Suparat, barbatul sustine ca a dat o raita prin oras sa vada cu ochii lui cum muncesc echipele in teren.

 

De doua zile, conductele de apa din Codlea au secat. Iar cum nici macar un strop de apa nu se mai prelinge prin robinetele deja uscate, orasenii si-au luat bidoanele si galetile in spate si-au purces la drum.

 

Pai sa nu te-apuce toate furiile? Cand ei, cetateni onesti si punctuali constribuabili, sunt la zi cu toate facturile, trebuie sa indure astfel de conditii?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Oamenii se plang ca habar n-aveau ca apa va fi oprita si din acest mortiv n-au apucat sa-si faca provizii.

Culmea, dupa ce au inrosit telefoanele primariei, la celalalt capat la firului li s-ar fi spus ca problema va fi rezolvata in cel mult 10 ore. De atunci s-au scurs, mai ceva ca picatura chinezeasca, doua zile.

 

Dupa toata valva creata, inspectorii de la protectia consumatorului n-au stat cu mainile in san si s-au pus pe treaba. Cei de la firma furnizoare vor fi amendati pentru ca nu au anuntat locuitorii orasului ca-i vor lasa atata vreme fara apa.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.