Au pus in pericol siguranta copiilor. Un control efectuat la o gradinita privata a scos la iveala nereguli grave

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 20:05

Un simplu control a scos la iveala detalii pe care nu credeam sa le vedem vreodata intr-un loc in care ar trebui sa fie garantata siguranta copiilor. Pentru asta, de fapt, platesc parintii bani grei in fiecare luna.

Va vine sa credeti ca asa arata paturile in care dorm micutii? Dar aceasta nu a fost singura neregula.Din pacate, sub chiuveta pe care o folosesc copiii, exista toate elementele de curatenie, care, de cele mai multe ori, sunt colorate, iar copiii le-ar putea confunda cu vreo bautura, suc, etc.

Altfel spus, aceasta institutie este, practic, o zona in care pericolele pandesc la tot pasul. Nu mai departe de acum aproximativ 3 saptamani, un copil a ajuns in stare grava la spital dupa ce a baut o substanta folosita la curatenie.

Nici hrana nu e adusa tocmai in cele mai sigure conditii de la firma de catering. Mancarea este depozitata in acelasi loc cu produse toxice cum ar clorul.

Nu stim daca cealalta masina de care spune barbatul, avea clor sau nu in portbagaj, insa nici nu credem ca mai are rost sa aflam. Daca pe langa toate acestea, adaugam faptul ca nici macar locul de joaca nu este unul sigur, atunci te intrebi ce fel de oameni se afla la conducerea acestei institutii.

La finalul controlului, inspectorii nici nu stiau pe care dintre sanctiuni sa o scrie mai repede. Cumulate, amenzile aplicate gradinitei insumeaza 30 000 de lei. In plus, i-a fost suspendata activitatea pentru 3 luni, timp in care trebuie sa-si remedieze problemele.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16738212/1/media-138244081229332400.jpg
##VIDEO83534##

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

 

 

Taguri:

Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!