Au pus-o sa aleaga trei OPTIUNI in care bebelusul ei sa moara, insa ce s-a intampalt cu copilul a ramas in ISTORIE!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 15:00

Medicii i-au spus unei mamici care tocmai nascuse ca bebelusul pe care tocmai il nascuse nu are nicio sansa sa supravietuiasca.

Imaginile de mai jos constituie un trailer al documetarului intitulat: Stephanie's Heart: The Story of Baby Fae. Filmul a fost de altfel si premiat.

Stephanie Fae Beauclair, cunoscuta drept bebelusul Fae s-a nascut in octombrie 1984 cu o malformatie la inima, lucru ce nu ii permitea ca sangele sa fie pompat in inima. Medicii i-au spus mamei, Teresa, ca nu se mai poate face nimic pentru copil si i-a dat trei posibilitati in care sa ii opreasca viata.

Devastata, femeia a hotarat sa isi ia bebelusul acasa ca sa il ingrijeasca ea. Apoi, primeste un telefon care da totul peste cap.

Cei de la spitalul Loma Linda University Medical Center au contactat-o pentru a-i spune ca exista totusi o mica sansa ca bebelusul ei sa traiasca. I-ar face o operatie prin care micuta Fae ar primi o inima de la un babuin.

Astfel, bebelusa Fae a fost primul copil care a primit o inima de la un babuin.
A fost o poveste controversata la acea vreme, s-a dezbatut mult pe seama acestui subiect.Insa este clar ca lumea medicinii este in continua evolutie si nu s-a oprit aici!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.