AU RAMAS FARA AGONISEALA DE-O VIATA! Pagubitii incendiului din Popesti – Leordeni isi cauta dreptatea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:37

Au sperat la un viitor stralucit atunci cand au pasit pentru prima oara in apartamentele noi.

Nici prin cap nu le trecea oamenilor ca isi vor pierde totul intr-un incendiu devastator. Cei mai multi dintre ei sunt acum nevoiti sa locuiasca in camere de hotel, insa nu pentru toti aceste locuinte provizorii reprezinta o solutie. Oamenii sunt ingroziti ca odata cu racirea vremii, prietenii care ii adapostesc vor fi nevoiti sa plateasca intretinerea pentru mai multe persoane.

Si actorul Marius Bodochi si prietena lui au pierdut tot.
Din agoniseala lor de o viata a mai ramas doar o gramada de scrum. Nu mai au nimic, dar sunt fericiti ca sunt in viata. Au avut un apartament spatios chiar la etajul 11 al blocului cuprins de valvataie. Marius Bodochi abia isi terminase de mobilat casa.

Cand cei mai multi isi vedeau bunurile facute scrum, pe Cosmin il interesa un singur lucru: Zuzu, iepurasul sau de 6 ani era captiv in apartamentul in flacari, tocmai la etajul 10.
Concluziile anchetei nu au fost date inca publicitatii. Se iau in calcul toate ipotezele care ar fi putut declansa infernul de foc: De la scurt circuit pana la fluctuatiile de curent. Intre timp, pompierii inca mai numara pagubele.

Pana la aflarea rezultatelor anchetei, dezvoltatorul imobiliar al blocurilor din Popesti Leordeni a comunicat ca isi asuma toate cheltuielile aferente lucrarilor de reparatie, fara a se face, insa, raspunzator de prejudiciile produse in urma incendiului.
In functie de rezultatele investigatiilor reprezentantii dezvoltatorului spun ca isi rezerva dreptul de a se indrepta ulterior catre societati de asigurare.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.