Au reusit captura secolului. Procurorii DIICOT si politistii de la Crima Organizata au facut o captura istorica nu mai putin de 333 de kilograme de droguri

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 iul 2020, 14:29

Ca sa va faceti o idee, drogurile valoreaza pe piata neagra nu mai putin de 40 de milioane de dolari. N-o sa va vina sa credeti cum erau ascunse stupefiantele!

Mafia traficantilor de droguri lovita in plin de procurorii DIICOT, politistii de la Combaterea Crimei Organizate si cei de la Politia de Frontiera. Cel mai mare transport de droguri care trebuia sa tranziteze Romania in drum spre Olanda a fost capturat.

Cele peste 330 de kilograme de droguri care veneau din Afganistan erau ascunse in doua TIR-uri.
Totul era aranjat pana la ultimul detaliu. Traficantii se gandisera chiar si cum sa fenteze mirosul cainilor politisti.


Tir-urile incarcate cu droguri incercau sa iasa din tara prin vamea Petea din judetul Satu Mare cand au fost interceptate de mascati.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pachetele cu droguri au ajuns in capitala insotite de un impresionant efectiv de securitate.
Inarmati pana in dinti au stat mascatii langa sacii cu droguri. O clipa nu si-au dezlipit privirile de pe probe!
Intreaga captura va fi distrusa.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.