Au rupt logodna, iar la scurt timp, el a început să vorbească cu o concurentă care se află acum în emisiune: "Am ales să mă pun pe primul loc." Despre cine este vorba?

Autor: Amalia Georgescu
Andreea Pirui și Marius, Gabriel și fosta iubită, Berna și Philip
Sursa: Instagram

Părea că a găsit persoana care să îl completeze perfect, a cerut-o în căsătorie, dar după a decis să pună punct relației. Ce s-a aflat acum despre fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Deși după ce a ieșit din emisiune spunea că este mai fericit ca niciodată și că are planuri mari alături de iubita lui, un fost concurent de la Puterea Dragostei a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că s-a separat de cea pe care a cerut-o în căsătorie. Vrea să se întoarcă în casa Puterea Dragostei?

Gabriel s-a despărțit de iubita lui. Cu ce fată de la Puterea Dragostei vorbește acum?

Gabriel, fostul concurent de la Puterea Dragostei, părea foarte fericit în compania fostei iubite și convins că ea este femeia alături de care să rămână o viață întreagă. Cu toate acestea, se pare că între cei doi lucrurile nu au funcționat, astfel că acum, Gabriel a anunțat că a rupt logodna, dând de înțeles că pe parcursul relației au apărut mai multe neînțelegeri care l-au determinat să ia o decizie radicală.

"Eu am ales de azi înainte să mă pun pe mine înainte de toate pe primul loc și să îmi văd de viața mea fără a mai avea încredere în persoanele pe care le-am iubit atât de mult. Am pus punct în relația mea cu fata respectivă pe care o știați cu toții și nu vreau să mai vorbesc despre ea sau să mă mai întrebați de ea.

Vă pup și vă urez multă sănătate și multă iubire și nu vă mai grăbiți sau să sperați în persoanele de lângă voi. Un om nu îl cunoști într-o viață, d-apoi într-un timp atât de scurt. Sunt și voi fi bine mulțumită lui Dumnezeu.", este mesajul pe care Gabriel, fostul concurent de la Puterea Dragostei, l-a scris pe instagram.

Citeste si: Gabriel vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei? Iată ce a apărut pe contul lui de instagram după ce și-a cerut iubita în căsătorie

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabriel este acum un bărbat singur și se pare că deja a intrat în contact cu o concurentă aflată acum în casa Puterea Dragostei. Este vorba despre Aya. Înainte de începerea filmărilor, cei doi au fost surprinși în timp ce purtau o conversație prin intermediul unui apel video, astfel că nu ar fi exclus ca Gabriel să se întoarcă în competiție pentru a o cuceri pe Aya.

Citeste si: Gabriel, dezbracat de ziua Bernei! Imagini de infarct pentru concurentele de la "Puterea dragostei"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.