”Au salvat-o la propriu de două ori” Cum se simte Mioara Roman. Oana Roman a oferit noi detalii despre starea ei de sănătate

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 ian 2023, 18:14

„Ai grijă că după astfel de operații mulți rămân la pat și nu își mai revin”

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după ce anul care tocmai a trecut a fost un adevărat test pentru familia lor.

Oana Roman recunoaște că anul 2022 a fost unul plin de provocări și nu au fost puține momentele în care a simțit că îi fuge pământul de sub picioare. Cele mai grele momente trăite de fiica lui Petre Roman au legătură cu mama sa, care a traversat o perioadă extrem de dificilă, sănătatea ei a fost pusă la grea încercare. Acum, vedeta speră ca lucrurile să se așeze, iar anul 2023 să vină la pachet cu mai multă liniște și echilibru.

Cum se simte Mioara Roman în prezent 

Invitată în cadrul unei emisiuni Tv, Oana Roman a oferit detalii de ultim moment despre starea de sănătate a mamei sale.

Vedeta a dezvăluit că este foarte mândră de cea care i-a dat viață și mai ales de felul în care s-a recuperat după intervenția suferită la șold. Se pare că majoritatea pacienților care sunt supuși la o astfel de intervenție rămân imobilizați la pat, în schimb, Mioara Roman a dat dovadă de foarte mult curaj și determinare și a reușit să se

refacă.

La cei 86 de ani, fosta soție a lui Petre Roman a reușit să-și recapete capacitatea de a se deplasa pe propriile picioare și asta doar cu ajutorul kinetoterapiei.

„Mama este OK, este OK. A fost foarte greu după operația la șold. Foarte multă lume mi-a spus „Ai grijă că după astfel de operații mulți rămân la pat și nu își mai revin”.

Mama a avut o ambiție incredibilă, încât ajungea să facă două ore de kinetoterapie pe zi, ceea ce la 83 de ani, în condițiile în care are și probleme cognitive, este absolut fabulos.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

S-a luptat efectiv să nu rămână la pat. Eu am făcut tot ce am putut ca să îi ofer posibilitatea să aibă această recuperare în modul cel mai profesionist.

E foarte importantă kinetoterapia”,   a spus vedeta.

Citește și: Oana Roman și-a mutat mama la un alt centru. În ce condiții stă acum Mioara Roman. Cei de la centru i-au trimis o fotografie

Oana Roman a ținut să le mulțumească medicilor care s-au ocupat de mama sa în tot acest timp și au reușit să o pună pe Mioara Roman din nou pe picioare.

„A fost un an cu de toate. A fost un an nebun, cel puțin a doua parte a anului a fost înfiorător de grea pentru mine. Am trecut mama prin foarte multe momente grele și la limită. Chestia asta m-a epuizat foarte tare psihic. Toată lumea a fost lângă mine, dar astea sunt lucruri pe care doar eu am putut să le duc, din păcate.

Dumnezeu a lucrat…am avut niște doctori fabuloși, care au tratat-o cu toate problemele pe care le-a avut pe rând impecabil. Oamenii de la centrul unde a stat până am dus-o la recuperare au salvat-o la propriu de două ori”,   a spus Oana Roman.

Citește și: „Nu e vorba ca să moară acasă, în patul ei”. Mesajul postat de Oana Roman, după decizia luată de mama ei, Mioara Roman

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.