Au sarit la bataie in culisele emisiunii! Gabriela a jignit-o grav pe Alexandra: "Esti o taranca, mi-a fost mila de tine, de asta nu l-am vrut" Stai jos acolo, ca daca suflu o data, cazi precum casa de paie"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 05:20

Gabriela si Alexandra au fost surprinse de camera ascunsa in culisele emisiunii "Te vreau langa mine" unde au inceput sa sa se certe si chiar sa sara una la cealalta.

Gabriela a tinut sa ii sublinieze Alexandrei ca ar trebui sa stea in banca ei, ca daca ar fi vrut barbatul care a venit pentru ea la paravan, l-ar fi luat, insa i-a fost mila de ea si nu a actionat: "Auzi, Alexandra, tu de unde ai prins atata tupeu, mai exact? Pana acum, nici nu vorbeai, abia scoteai un cuvant, iar acum am avut eu un paravan cu un baiat dragut si ai prins tupeu.

Tu l-ai refuzat ca oricum a fost de mila ta. Voiam sa merg cu el la intalnire, dar l-am lasat de mila ta!"

Cum a reactionat Alexandra cand a auzit-o pe Gabriela, aflati din video alaturat!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.