Au SCANAT o STATUIE veche de 1 000 de ani: E IREAL ce au descoperit INAUNTRUL ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 20:10

O statuie chinezeasca a lui Buddha care dateaza de acum 1 000 de ani, a fost supusa unei examinari cu scanerul si cu un endoscopul.

O statuie chinezeasca a lui Buddha care dateaza de acum 1 000 de ani, a fost supusa unei examinari cu scanerul si cu endoscop. Oamenii de stiinta au fost uluiti cand au descoperit ce se afla in interiorul ei. De fapt, statuia era corpul unui calugar mumificat.

Ramasitele lui, se pare ca, apartin unui maestru al scolii de meditatie chineza, numit, Liuquan, potrivit unor cercetari stiintifice. Acesta a murit in jurul anului 1100 inainte de Hristos.

La o examinare mai atenta, s-a dovedit ca in locul organelor vitale erau papirusuri cu litere vechi chinezesti.

Procesul de mumificare a calugarilor budhisti este destul de necunoscut publicului larg si chiar si oamenii de stiinta nu au descoperit toate secretele prin care acestia se mumificau.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.