Au scapat de bombardamentele din Siria, dar acum mor de foame în România! Mărturisirile sfâşietoare ale unei femei cu patru copii:”Vedeam numai oameni cu capul tăiat! A fost cumplit!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2017, 10:01

Olimpia a scăpat într-un mod incredibil din bombardamentele din Siria, însă acum trăieşte în mizerie alături de cei patru copii. Disperată, ea a ales să se întoarcă în ţară, însă acum moare de foame.

”În ultima zi am băut apă din toaletă. Mi-era sete, cel mic plângea. Mi-au bombardat casa. A fost cumplit. Vedeam numai oameni cu capul tăiat.”, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Olimpia.


A trecut prin momente cumplite, despre care a vorbit la WOWbiz.
”Am venit la graniţa cu Turcia. Am cerut să plec. Nu m-au lăsat să plec dacă n-aveam actele copiilor.
Am vrut să merg la Ambasadă şi să fac actele copiilor. Ne-au pus să aşteptăm. M-au amânat. Călăuzele ne cereau foarte mulţi bani. Câte 400 de euro de persoană, inclusiv pentru copii. A fost foarte greu până când am trecut graniţa. Şapte zile am stat pe drum. Şapte zile fără mâncare.”, a mai spus ea.

Coşmarul nu s-a terminat, însă, pentru Olimpia, întrucât soţul ei n-a putut să vină în ţară.


”Am sosit la Ambasada România alături de copii. Din păcate, n-am putut să trec cu soţul. Am zis că merg cu copii şi am luat o decizie. Mi-e foarte greu singură. Mi-e foarte greu atunci când mă întreabă unde e tata. E foarte greu singură, cu patru copii. Lupt foarte mult pentru ei. ”, a mai mărturisit Olimpia printre lacrimi.

Acum, Olimpia a ajuns, însă, în ţară, însă trăieşte în sărăcie, iar părinţii ei n-au acceptat să vină acasă cu patru copii: ”Nu stau cu ai mei.
Ei nu au fost de acord să mă întorc. Am găsit o casă printr-un strain. Traim din 140 de lei.”, a mai precizat ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro
 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.