„Au sesizat niște riscuri”. Motivul pentru care Theo Rose a fost nevoită să nască prin cezariană. Artista a încercat să evite operația cât de mult a putut

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 iun 2023, 17:42

Theo Rose a mărturisit că nașterea a fost una fără probleme, relaxantă

Sursa: Instagram

Theo Rose a devenit mămică, după mai multe zile de așteptare, fiind nevoită, totodată, să accepte operația de cezariană, de care a fugit pe parcursul întregii sarcini.

Theo Rose a născut ieri, 15 iunie, un băiat perfect sănătos, pe nume Sasha Ioan, prin cezariană. Artista și-a dorit foarte mult să îl aducă pe lume pe cale naturală, dar medicii au sfătuit-o să apeleze la cezariană, pentru binele copilului.

Theo Rose a fost nevoită să nască prin cezariană

Și-a dorit atât de mult să nască natural, încât nici nu a vrut să audă de altă variantă.

Cu toate acestea, planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele de la spital și, la sfatul medicilor, în urma unor complicații detectate, aceasta a născut prin cezariană.

Theo Rose a mărturisit că nașterea a fost una fără probleme, relaxantă, în ciuda faptului că Sasha Ioan a avut peste 3,5 kilograme. Fericirea este, însă, atât de mare, încât nimic din ce a fost până acum nu mai contează.

„Sunt brici, nici nu mă așteptam, foarte bine, nici nu visam că o să fie așa bine. Sunt fericită tare, a început să gângurească pe aici. Cred că « tata » o să zică prima dată. Din ce am văzut, are ochii lui.

Citește și: Primul mesaj transmis de Lia Bugnar, după ce Theo Rose a născut: „Trebuie protejat”. Fosta iubită a lui Anghel Damian nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume

09:17 minute a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, în cele din urmă, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o sarcină relaxată, o naștere la fel. Am avut o liniște pe care nu mi-am imaginat că o să o am.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Eu, nouă luni de zile, m-am pregătit să nasc natural și, cu puțin timp înainte, au sesizat niște riscuri și a trebuit să luăm o hotărâre, ca să fie bine pentru copil...

3, 8 kilograme... mare, nici nu mi-a venit să cred... 54 de centimetri, e și înalt, ca taică-su....”, a povestit Theo Rose, în cadrul unei emisiuni televizate.

Theo Rose nu își găsește cuvintele de bucurie

În lacrimi, Theo Rose a recunoscut că momentul în care și-a ținut copilul în brațe pentru prima oară nu se compară cu ceea ce și-a imaginat de-a lungul sarcinii, fiind de nenumărate ori mai frumos.

Aceasta se bucură la maximum de primele ore în calitate de mamă, fiind fericită că a putut să aducă pe lume un copil

„I-am filmat aici, au intrat toți plângând  (n.r. membrii familiei). Și soră-mea, aici, s-a pus pe plâns. (n.r.) Anghel e emoționat, nu îndrăznește să îl ia prea mult în brațe, stă și se uită la el(...) De fiecare dată când mi l-a adus (n.r.

pe copil), mi s-a părut și mai bine definit, s-a curățat treptat.

Citește și: „Am primit de la mama lui Anghel”. Ce cadou special a primit fiul lui Theo Rose după ce s-a născut! A fost luat tocmai din Africa de Sud

E cu totul și cu totul altceva (n.r. sentimentul) În ultima vreme, mi-am imaginat momentul ăsta în fel și chip, când o să-l văd pentru prima dată, dar nu se compară. Atunci când chiar îl vezi și îl iei în brațe, ești pe altă lume. Am înțeles și eu ce au simțit toți părinții, când și-au văzut copiii ”, a mai spus aceasta.