Au tinute de mii de dolari, dar genunchi lor urati le-a stricat toata aparitia pe covorul rosu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Desi vedetele dau sume fabuloase pe tratamente de infrumusetare, chiar daca isi fac operatii estetice sau merg des la sala, toate eforturile sunt naruite de genunchii lor urati!

De exemplu, genunchii divei din imagini o dau de gol! E clar ca aceasta doamna e trecuta de prima tinerete. Asadar, Goldie Hawn la aproape 70 de ani are genunchii ridati, are pete maronii pe picioare si totusi insista sa poarte rochii sau fuste scurte! Eva Longoria e tanara, dar pentru ca a exagerat cu slabitul, genunchii ei au capatat un aspect total inestetic.

Tot in aceeasi barca se leagana si Victoria Bekcham.

Sotia lui David nu are genunchi de revista! La 57 de ani, Sharon Stone este inca sexy, dar nu i-ar strica sa aleaga tinute care sa-i acopere genunchii, deloc aratosi. Si Angelina Jolie, pentru ca a slabit foarte mult, are picioarele subtiri ca doua bete si genunchii prea nodurosi.

Supermodelul Kate Moss si-a pastrat peste ani silueta de alta data, insa rochitele scurte nu ii mai vin ca pe vremuri.
Cand ii vezi genunchii parca iti vine s-o iei la fuga! In ciuda numeroaselor operatii estetice, nici Melanie Griffith nu mai e ce-a fost! Fata ei este schimonosita de atata Botox, iar genunchii ridati ii tradeaza varsta de 58 de ani.

La polul opus stau insa cateva vedete care au platit bani grei ca sa aiba genunchi de pustoaica. In 2004, Demi Moore s-a usurat de 4000 de dolari pentru a-si opera genunchii, iar despre Nicole Kidman se spune ca i-ar fi urmat exemplul.

##VIDEO133784##

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri: