Au trecut 10 luni de la moartea lui Petrică Cercel. Ce mesaj a transmis Ionuț în memoria tatălui său: „Îi mulțumesc tatălui meu”

Autor: Lavinia Medrea

Acum 10 luni, pe 15 septembrie 2021, a fost o zi neagră în lumea cântăreților de manele. Petrică Cercel, unul dintre cei mai talentați artiști ai României, a decedat din cauza virusului COVID-19.

Cu toate că Ionuț Cercel are o soție superbă și doi copii, persoane care îi fac viața mai bună, artistul încă nu-și poate reveni după moartea tatălui său, Petrică Cercel.  

Regretatul manelist ne-a părăsit pe data de 15 septembrie 2021, după ce a pierdut lupta cu virusul COVID-19. Petrică Cercel a fost cel mai mare sprijin al lui Ionuț Cercel, care nu mai este la fel după ce tatăl lui a plecat în lumea celor drepți, zdrobindu-i toate speranțele că părintele lui își va reveni și se va întoarce acasă, unde îi este locul.

Ionuț Cercel a fost nevoit să se lase de cântat

Ionuț Cercel și-a mărturisit, de fiecare dată când a avut ocazia, respectul și dragostea față de tatăl său, mulțumindu-i de nenumărate ori lui Petrică Cercel pentru ceea ce a ajuns în ziua de astăzi.

Citeste si: Imagini sfâșietoare de la mormântul lui Petrică Cercel. Ionuț Cercel și-a dus copiii la mormântul bunicului lor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De cinci ani, Ionuț Cercel s-a ținut departe de luminile reflectoare, dat fiind faptul că niște probleme de sănătate i-au afectat calitatea corzilor vocale și, la recomandarea medicului, din nefericire, a fost nevoit să se lase de cântat. Cu toate acestea, fanii încă îi ascultă piesele, nelipsite de la petreceri, nunți sau chiar din confortul casei.

Mesajul lui Ionuț Cercel pentru Petrică Cercel, la zece luni de la moartea tatălui său

Cea mai cunoscută piesă a lui Ionuț Cercel, „Made in Romania”, care l-a consacrat pe artist încă de când era foarte mic, a fost pusă la o petrecere, iar oamenii s-au distrat de minune, cântând și dansând pe piesa mult cunoscută. Videoclipul a fost publicat și de Ionuț Cercel pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ionuț Cercel are parte de primul și cel mai trist Crăciun fără tatăl lui, Petrică Cercel: „Tată...”

„Îi mulțumesc tatălui meu pentru omul care sunt! Datorită lui, și astăzi, după cinci ani de când nu mai apar pe scenă ca solist vocal, oamenii încă mă iubesc și îmi ascultă melodiile! Exact așa cum o spuneam în urmă cu 18 ani, așa o spun și astăzi cu aceeași mândrie: PENTRU CEI CARE NU MĂ CUNOSC, SUNT IONUȚ CERCEL, BĂIATUL LUI PETRICĂ CERCEL, #mulțumescoamenibuni.

E greu să cânte o sală întreagă ACUM melodia ta, în situația în care tu nu mai cânți de cinci ani… #performanță”, a transmis Ionuț Cercel, pe pagina sa de Facebook.