Astăzi se împlinesc 4 ani de la moartea Stelei Popescu. Ce a găsit Oana Sârbu în cabina regretatei actrițe? Dezvăluire emoționantă

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 22 aug 2022, 04:50
4 ani de la moartea stelei popescu Foto(4)

Stela Popescu, una dintre cele mai iubite actrițe din România 

Sursa: facebook Stela Popescu

Pe 23 noiembrie se împlinesc 4 ani de la moartea actriței Stela Popescu. Iată ce a descoperit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu.

Stela Popescu a fost una dintre cele mai îndrăgite și talentate actrițe din România. Dispariția ei fulgerătoare a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o, astfel că nici acum, la 4 ani de la moartea actriței, apropiații nu au uitat-o. Ce a descoperit Oana Sârbu în cabina de teatru a Stelei Popescu? Actrița a filmat totul și a postat imaginile pe contul personal de facebook.

4 ani fără Stela Popescu. Ce păstra actrița în cabina de teatru?

În urmă cu 4 ani, lumea teatrului românesc era în doliu. Pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, iar vestea i-a cutremurat pe toți apropiații acesteia, având în vedere că actrița era tot timpul plină de viață și cu zâmbetul pe buze. Actrița Stela Popescu a fost găsită fără viață în locuința ei.

Deși medicii au ajuns rapid la fața locului, aceștia nu au mai putut decât să constate decesul. Ulterior s-a aflat că actrița Stela Popescu s-a stins în urma unui accident vascular cerebral.

La 4 ani de la moartea Stelei Popescu, actrița Oana Sârbu a intrat în cabina de teatru a acesteia și a surprins câteva cadre emoționante. Stela Popescu păstra la loc de cinste în cabina ei fotografii cu actori alături de care a urcat pe scenă de-a lungul timpului.

În plus, Stela Popescu ținea în cabina ei o serie de pălării spectaculoase, flori uscate, dar și obiecte personale. Oana Sârbu a surprins imaginile emoționante și le-a urcat pe Facebook pentru a le împărtăși alături de prietenii virtuali. Vizibil emoționată, Oana Sârbu a scris și câteva cuvinte în dreptul clipului video.

„În seara asta, din nou în cabina marii artiste, după patru ani. De data asta singură, fără nimeni.”,

este mesajul pe care l-a postat Oana Sârbu pe Facebook. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când a murit Stela Popescu și care este cauza morții actriței?

Actrița Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, cu doar o lună înainte de a împlini 82 de ani. Marea actriță ar fi urmat să își serbeze ziua de naștere pe 21 decembrie. Stela Popescu a fost găsită fără viață în locuința ei de către fiica ei adoptivă, Doina Maximilian.

După ce a fost efectuată autopsia de către medicii legiști s-a aflat că Stela Popescu a murit în urma unui accident vascular cerebral masiv, aceasta fiind cauza morții. Potrivit informațiilor confirmate de specialiști, decesul s-ar fi produs cu aproximativ 12 ore înainte ca actrița să fie găsită fără viață. Pe data de 26 noiembrie 2017, Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare, la Cimitirul Cernica. Mare actriță a fost înmormânată lângă soțul ei, Mihai Maximilian.

Citeste si: Ce avere a lăsat Stela Popescu în urmă? Cum are grijă fiica ei de milioanele de euro pe care le deținea marea actriță

Biografie. Cine a fost Stela Popescu?

Stela Popescu a fost actriță de film, radio, revistă și televiziune. De-a lungul carierei, Stela Popescu a jucat în nenumărate piese de teatru, filme și seriale. A cunoscut succesul alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel, cei doi actori cu care a jucat ani la rând. 

Actrița Stela Popescu s-a născut pe 21 decembrie 1935, la Orhei, în Republica Moldova. Actrița a făcut parte dintr-o familie modestă de învățători, iar în copilărie a trecut prin foarte multe momente grele. Tatăl ei a fost deportat în Siberia, iar Stela Popescu, alături de mama ei, s-au refugiat în România.

Actrița Stela Popescu a reușit datorită talentului ei să își construiască o carieră de succes, devenind astfel una dintre cele mai iubite actrițe din România. Actrița a fost căsătorită de două ori, prima oară cu Dan Puican, iar apoi cu Puiu Maximilian.

Citeste si: Stela Popescu si Cristina Stamate au incetat din viata in timpul postului Craciunului! Uite ce se intampla cu sufletele oamenilor care mor in post

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.