Au trecut strada neregulametar si au fost izbiti in plin de o masina VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 16:00

Nenorocirea s-a produs in apropierea statiei Belvedere din Iasi.

Doi pietoni sot si sotie s-au grabit sa treaca strada neregulamentar si au fost loviti in plin de o masina care potrivit martorilor circula cu viteza. Cu toate ca i-a luat pe cei doi soti pe capota masinii, soferul a ramas in autoturism blocat se pare de cele intamplate.

Potrivit martorilor, nici el si nici ceilalti doi pasageri din masina nu s-au coborat sa acorde primul ajutor victimelor. Au iesit doar cand a sosit politia.


Imediat, la fata locului au sosit echipajele Smurd, si cei doi soti au fost transportati la spital. Din nefericire femeia accidentata nu mai avut puterea sa reziste si a murit.

Oamenii legii au deschis o ancheta. Soferul s-a ales cu permisul suspendat si cu dosar penal. Clipe de groaza pentru pasagerii unui autocar care circula pe Valea Oltului. Acesta a fost izbit in plin de un tir.
In urma impactului soferul autocarului a ramas incarcerat. Echipajele SMURD s-au chinuit mai bine de ora pentru a-l scoate din cabina.

Din fericire nimeni nu si-a pierdut viata. Din cauza accidentului, traficul pe Valea Oltului a fost blocat aproape 3 ore, iar coloanele de masini s-su intins pe mai bine de 10 kilometri pe ambele sensuri de mers.