Au vazut ca vecinul lor sapa ditamai groapa in curtea lui si au intrat la banuieli. La inceput nu intelegeau ce vrea sa faca, dar cand au vazut rezultatul final si-au ros unghiile de invidie! E genial ce si-a facut omul acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:49

Un barbat din Statele Unite si-a uimit vecinii dupa ce a realizat un proiect personal care, la prima vedere, parea a fi imposibil.

Omul a vrut sa isi transformea curtea din spatele casei, care nu arata tocmai bine, intr-o oaza de verdeata si relaxare. Si cum ai putea face mai bine acest lucru decat prin instalarea unei piscine?

Zis si facut, el a desenat planurile pe hartie, dupa care a inceput sa le puna in practica. A sapat o groapa foarte mare in pamant, iar dupa ce a nivelat solul a instalat tevi de apa si o pompa de mare putere.

Dupa ce a montat si intaritura, a adus o betoniera si a betonat totul cu ciment, pe care l-a sculptat ca si cum totul ar fi fost facut din pietre. Barbatul a facut chiar si o mini pestera.

La final a umplut piscina cu apa, iar distractia a inceput.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”