Au vazut moartea cu ochii! O autoutilitara a cazut in gol de la o inaltime de 10 m

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 05:05

Cum s-a intamplat? Au aterizat intr-un pasaj subteran, aflat in constructie. Problema e ca au ajuns acolo cu tot cu dubita in care se aflau.

Doi muncitori si-au vazut moartea cu ochii dupa ce autoutilitara in care se aflau a cazut in gol de la 10 metri inaltime, chiar intr-un pasaj subteran aflat in constructie. Autoutilitara a fost izbita la intrarea intr-un sens giratoriu de o masina care nu i-a acordat prioritate.

In urma impactului, duba s-a lovit de parapetul din dreptul pasajului si apoi a cazut in gol. Cum pasajul era in lucru, mai multi muncitori le-au sarit in ajutor celor doi barbati aflati in autoutilitara cazuta ca din senin in groapa.

Nu a durat mult si, la locul accidentului, au ajuns echipele de la descarcerare.

Pompierii au fost nevoiti sa scoata victimele din groapa pe niste schele. „ In urma accidentului, au rezultat doua victime, dintre care una incarcerata. Operatiunea a fost dificila datorita amplasarii autovehiculului ”, au spus cei de la ISU. Soferita vinovata de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal, insa anchetatorii sunt nevoiti sa afle si daca pasajul aflat in constructie era protejat si semnalizat corespunzator.


##VIDEO113738##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: