Au vazut o fata singura pe strada si au decis sa ii fure telefonul, crezand ca este o prada usoara. Nu stiau insa cu cine au de-a face! E incredibil ce a patit unul dintre hoti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 01:45

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana in acest moment nu mai putin de 8.6 milioane de vizualizari.

Totul s-a intamplat in Brazilia, unde doi barbati au decis sa fure telefonul unei fete care mergea singura pe strada, crezand ca este o tinta usoara. Nu stiau insa ca tanara era Monique Bastos, campioana tarii la MMA.

"Totul s-a intamplat din senin. Au venit cu motocicleta langa mine si mi-au zis sa le dau telefonul. Am refuzat, iar in acel moment unul dintre ei mi l-a smuls din mana.

Atunci am decis sa actionez", povesteste Monique.

Ea a ridicat roata din spate a motocicletei, astfel ca cei doi hoti au cazut pe jos. Cel care ii luase telefonul a reusit sa fuga, insa celalalt nu a fost atat de norocos.

Ce a urmat vedeti in materialul de mai jos:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: