Au vazut o femeie GRASA pe strada si au aruncat cu o saorma in ea! Mama, cum arata fata acum, dupa ce a slabit 85 de kilograme!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 09:46

Emily Case cantarea 150 de kilograme si a fost ingrozita cand un grup de barbati au jignit-o pe strada.

Emily are 22 de ani si este tehnician manichiurist. Intamplarea in care barbatii, aflati intr-o masina, au strigat-o "Grasano!" si au aruncat in ea cu mancare a determinat-o sa isi schimbe stilul de viata. Acum, ea cantareste putin peste 60 de kilograme.

"Mereu am avut probleme cu greutatea. Eram ironizata in scoala iar mama m-a inscris in programe de slabit de la 13 ani", a povestit ea.



Tanara a mers la medicul de familie, care i-a spus ca sufera de hipotiroidism, o boala care incetineste metabolismul unei persoane si ii provoaca ingrasarea. In urmatoarele sase luni, Emily a slabit 12 kilograme cu ajutorul dietei, exercitiilor fizice si a medicamentelor pentru tiroida. Apoi, in 2013, a optat pentru o operatie  de bypass gastric.

Dupa un an de la operatie, Emily a ajuns la greutatea dorita, de 62 de kilograme si a coborat 9 numere la haine.
In loc sa isi ascunda corpul, acum ii place sa si-l arate in rochite scurte si jeansi mulati.

"Oamenii spun ca operatia de bypass gastric e o solutie usoara, dar e nevoie de multa disciplina pentru a-mi pastra dieta. Nu voi mai putea sa mananc niciodata aceleasi lucruri.

Mananc o farfurie mica de mancare, niciodata alimente dulci sau bogate in grasimi",
a marturisit ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul