Au vazut trupul DECAPITAT al unei femei, dar au crezut ca e o gluma de Halloween. Cand s-au apropiat mai bine, s-au INGROZIT!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 14:15

Locuitorii unui cartier din New York sunt in stare de soc dupa ce au fost martorii unei scene de cosmar.

Mai multi trecatori au vazut un tanar tarand trupul decapitat al unei femei. Multi nici nu s-au obosit sa se intrebe daca e ceva in neregula cu aceasta scena, fiind convinsi ca totul e doar o gluma de Halloween. Pe alee se puteau zari urme de sange si capul femeii.

Insa cand vecinii s-au uitat mai bine s-au ingrozit! Si-au dat seama ca nu este vorba despre o gluma, ci despre o monstruoasa crima.

Trupul decapitat apartinea celei care a fost Patricia Ward. Femeia, profesoara, a fost ucisa cu bestialitate de fiul ei in varsta de 35 de ani, un tanar cu grave probleme psihice. Criminalul s-a plimbat prin cartier tarand trupul decapitat al mamei sale, pe care l-a aruncat mai apoi in fata casei unde locuia profesoara. Politistii au gasit capul aleii undeva pe o alee.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.