„Au văzut un grup de fete mi-au zis și mie să merg”. A înșelat-o sau nu Mario Fresh pe Alexia Eram? Cărțile au fost date pe față la detectorul de minciuni

Author: Lavinia Medrea

Cărțile au fost date pe față la detectorul de minciuni

Sursa: Instagram Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au fost, recent, la un test poligraf pentru a-și testa sinceritatea.

Recent, Alexia Eram și Mario Fresh au participat la un test poligraf pentru a-și testa sinceritatea unul altuia. Cele mai mari curiozități au început să curgă, iar răspunsurile sincere au venit și ele.

A înșelat-o sau nu Mario Fresh pe Alexia Eram

Primul lucru de care Alexia Eram era curioasă a fost dacă vreodată o prietenă de-ale ei i-a făcut avansuri lui Mario Fresh.

Citește și: Ce surpriză frumoasă i-a făcut Mario Fresh iubitei lui! Alexia Eram, emoționată până peste cap: „Te iubesc”

„Da!  S-a întâmplat de mai mult timp. Fetele de la liceu de la tine, alea care făceau șpagatul”, a răspuns Mario, cu sinceritate, la testul poligraf.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

A doua curiozitate, și cea mai importantă, a fost dacă Mario Fresh a pățit vreodată să fie încurajat de prietenii lui să fie infidel. Și de data aceasta, artistul a răspuns cu sinceritate și a explicat tot ce s-a întâmplat. Este vorba despre un prieten de-ai lui Mario Fresh, care l-a încurajat să îl însoțească la un grup de fete acum ceva timp, cu care încă se află în relații bune chiar și după acest eveniment.

Citește și: Alexia Eram, încurajată de mama ei să rămână însărcinată: „Curaj!”. Alexia și Mario Fresh sunt împreună de peste șase ani

„Da, dar oamenii sunt singuri, ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat sau ceva, dacă au văzut un grup de fete mi-au zis și mie să merg, dar le-am zis că eu nu am cum. Eu am stat la masa mea liniștit”, a declarat Mario Fresh.

Mario Fresh a recunoscut dacă a fost infidel

O altă întrebare pe care Alexia Eram i-a adresat-o lui Mario Fresh a fost dacă vreodată a înșelat o altă fată. Artistul, perspicace de fel, nu s-a lăsat tras în capcană, deoarece are o relație cu iubita lui de la 16 ani, iar înainte de ea nu a mai avut relații cu alte fete.

„Nu! Asta e o întrebare cu dublu sens, știi foarte bine că suntem împreună de la 16 ani și știi foarte bine că eu n-am mai avut o relație cu nimeni înainte!”, a spus Mario Fresh.