Au vrut o amintire de la nunta lor si s-au fotografiat intr-un parc! Fotograful a surprins insa un DETALIU care le-a facut praf toata sedinta foto: "Ce scarbosenie, cum a putut..."

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:14

Sedinta foto a unor miri s-a transformat intr-un adevarat fiasco dupa ce fotograful angajat nu a observat de la inceput ca pozele s-ar putea sa surprinda un detaliu nu tocmai placut vederii.

Inainte sa ajunga la restaurant, mirii au facut un popas intr-un parc din apropiere pentru a se fotografia alaturi de nasi si de doamenisoarele de onoare, asa cum cere traditia. Astfel, s-au aranjat, s-au aliniat la poza, iar fotograful le-a dat ultimele detalii pretioase, fara a observa ca un intrus le va strica toate pozele. Un barbat nu a mai rezistat pana la prima toaleta si a mers langa un copac sa-si faca nevoile.

Cu tot zgomotul care se auzea in jurul lui barbatul nu a reactionat si nu s-a rusinat. Si-a continuat treaba mai departe. Cea mai proasta parte e ca fotograful angajat la nunta respectiva a surprins si acest mic detaliu pe care l-a pastrat in poze. Mirii, cand au vazut pozele, nu a putut decat sa se amuze pe seama incidentului. Poza a fost pusa pe retelele de socializare pentru ca si altii sa se amuze.

Totusi, decizia a fost una destul de neinspirata...

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: