Au vrut sa aiba o nunta perfecta, dar totul s-a terminat infiorator de prost! E socant ce au patit acesti miri la finalul petrecerii, multi dintre invitati au inceput sa planga

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 08:30

Nunta reprezinta probabil unul dintre cele mai importante momente din viata unui cuplu, motiv pentru care proaspetii insuratei isi doresc ca totul sa iasa perfect.

Insa nu de fiecare data planul de acasa se potriveste cu cel din teren. Au aflat-o pe pielea lor Hana Noland si Tyler Noland, doi tineri din Texas, care si-au organizat nunta in data de 1 iulie.

Totul a decurs foarte bine pana in momentul in care cei doi s-au hotarat sa isi faca iesirea in stil mare de la petrecerea pe care au organizat-o. Au inchiriat astfel un Mercedes decapotabil si s-au asezat in spate, cu picioarele pe scaune.

Doar ca, in momentul in care a demarat, soferul a apasat prea tare pedala de acceleratie iar inertia a facut ca mirii sa cada pe spate, sub privirile tuturor invitatilor, si sa se loveasca destul de serios.

Iata imaginile:

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.