Au vrut sa se distreze si au ajuns la spital dupa ce doua vagoane ale unui montagne russe s-au ciocnit intr-un parc de distractii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:19

Totul s-a intamplat dupa ce vagoanele montagne russe-ului au fost puse in miscare. Intr-unul se aflau 16 persoane dornice de senzatii tari iar in cel de-al doilea nu era nimeni.

La un moment dat, cand vagoanele rulau cu 85 de kilometri la ora a avut loc teribilul accident. In aceste imagini  se vede momentul impactului. Cele doua aparate se ciocnesc iar cele 16 persoane  raman suspendate la aproape 8 metri inaltime. Imediat la fata locului sunt  chemate echipele de interventie.

Cum victimele se aflau prinse la inaltime si vagoanele inclinate, salvatorii au avut mult de lucru.

Patru elicoptere au preluat ranitii. Doi baieti si doua fete au suferit rani grave  la picioare, insa  erau constienti si respirau singuri. Celelalte douasprezece persoane au scapat usor doar cu rani superficiale. Reprezentantii parcului de distractie au anuntat ca vor incepe o ancheta pentru a afla cauza producerii accidentului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”