Audiențe uriașe pentru Marea Finală "Casa Iubirii"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 15 ian 2024, 14:33

Peste 1.7 milioane de fani, cu ochii pe Kanal D pentru a afla deznodământul celui de-al doilea sezon al reality show-ului

Gala de aseară a emisiunii "Casa iubirii", emisiunea prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D, a înregistrat audiențe impresionante, consolidând poziția postului TV ca lider în peisajul media. Cifrele spectaculoase obținute în ediția de ieri demonstrează impactul remarcabil al show-ului asupra telespectatorilor, atât la nivel național, cât și în mediul urban.

Citește și: Mihaela și Sorin Rus, împreună după finala sezonului 2 al emisiunii ”Casa iubirii”: ”Abia aștept să-i împărțim”

Audiențe uriașe pentru Marea Finală "Casa Iubirii"

Cu prima parte a emisiunii, transmisă de la 16:00, Kanal D a obținut o performanță excepțională, plasându-se pe primul loc în preferințele publicului din întreaga țară, precum și în rândul telespectatorilor de la orase. Conform datelor de audiență, pe targetul Național, Kanal D a înregistrat 5.9 puncte de rating și o cotă de piață de 17,9%, în timp ce pe targetul Urban a obținut 4.4

puncte de rating și 14,4% cotă de piață. Emisiunea a atras în fața micilor ecrane o medie de peste un milion (1.033.000) de telespectatori din întreaga țară în fiecare minut al difuzării.

Partea a doua a emisiunii, în care telespectatorii așteptau cu sufletul la gură să afle câștigătorii celui de-al doilea sezon "Casa iubirii", a adunat in fata micilor ecrane o medie de peste 1.4 milioane de fani din întreaga țară, statia plasandu-se pe locul doi în top, pe cele trei targeturi monitorizate.

Minutul de aur, înregistrat la 20:44, a atins apogeul cu 1.725.000 de fani ai emisiunii în fața micilor ecrane.

Citește și: Cine sunt noii concurenți din sezonul 3 ”Casa iubirii”. Tinerii sunt dispuși să își caute iubirea și au venit să își caute jumătatea

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Astăzi, 15 ianuarie, Kanal D a dat startul noului sezon al emisiunii "Casa Iubirii", cu introducerea noilor concurenți. Aceștia au fost prezenți pentru prima dată în lumina reflectoarelor, iar publicul este invitat să urmărească noile povești care se tes in Casa Iubirii. Cel de-al treilea sezon "Casa Iubirii" va fi difuzat de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, iar în weekend, sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?