AUGUST 2021: Horoscop dragoste. 3 zodii își găsesc marea iubire în luna august

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 16:50
Horoscopul dragostei pentru august 2021
Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul lunii august 2021 și află previziunile la capitolul dragoste. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară, printre răsfățații lunii august.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2021 oferă câteva descrieri generale. August 2021 aduce un strop de romantism în viața nativilor zodiacului și îi va determina pe aceștia să vorbească mai deschis despre ceea ce se întâmplă în sufletul lor. Este o lună în care nativii anumitor zodii pot lua decizii radicale cu privire la familie și la viața în doi. 

Află horoscopul dragostei pentru luna august 2021 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Berbec

Când vine vorba despre dragoste, de cele mai multe ori preferi să te retragi și să lași lucrurile să se întâmple de la sine. În august ar trebui să renunți la această atitudine și să faci și tu pași către persoana iubită sau către cei care prezintă interes. Nu mai aștepta ca cei din jur să facă mereu primul pas.

Dacă ai sentimente pentru o anumită persoană, atunci ar trebui să îi spui acest lucru, indiferent de consecințe. Vei învăța o lecție importantă despre asumare în luna august. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Taur

În luna august ar fi bine să spui clar ceea ce gândești.

A sosit momentul să nu te mai ascunzi după deget și să accepți problemele cu care te confrunți în plan emoțional. Comunicând mai mult cu persoana iubită poate veți reuși să găsiți împreună o soluție și să ștergeți cu buretele tot ce a fost rău până în prezent. Nu ar fi exclus ca în luna august să fie nevoie să faci un compromis de dragul persoanei iubite. Dacă vei lua această decizie, evită să îi faci reproșuri pe viitor și acceptă situația exact așa cum este ea.

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Gemeni

Lucrurile s-au așezat în viața ta din toate punctele de vedere, astfel că acum, în sfârșit te poți bucura în liniște de timpul petrecut alături de persoana iubită. Va fi o lună în care vei descoperi lucruri noi despre persoana care îți stă alături și în care vei învăța să îți apreciezi mai mult partenerul de viață. Dacă vrei să impresionezi, atunci nu ar strica să dai dovadă de romantism și să faci lucruri pe care până acum le-ai pierdut din vedere.

Gesturile mici vor conta enorm în perioada următoare.

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Rac

Dacă nu ești într-o relație, august poate fi momentul în care să îți găsești sufletul pereche. Acordă mai multă atenție semnelor primite din partea celor care te înconjoară. Poate că persoana care te place este mai aproape decât crezi, dar este mult prea timidă pentru a-ți arăta acest lucru. În luna august pot fi reluate și povești de iubire din trecut.

Poate că încă ai sentimente pentru cineva, dar ai preferat să ignori ceea ce simți. Dacă o persoană cu care ai format un cuplu se întoarce în viața ta, atunci ar trebui să consideri acest lucru un semn și să îi acorzi o nouă șansă. Poate că este marea ta iubire și merită toată atenția ta.

Citeste si: Ești născut în august? Află ce spune data de naștere despre destinul tău

Horoscopul dragostei pentru august 2021 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Leu

Nu traversezi o perioadă prea bună din punct de vedere emoțional. Te confrunți cu stări de confuzie și nu știi dacă merită sau nu să mai rămâi lângă partenerul de viață. În ultima perioadă, conflictele au fost la ordinea zilei și parcă ai ajuns la capătul puterilor. Poate că o scurtă pauză te va ajuta să îți pui ordine în gânduri și să îți dai seama dacă ai sau nu alături omul potrivit. Indiferent de cât de dureros ar fi, nu rămâne într-o relație toxică pentru că acest lucru poate avea consecințe grave pe termen lung.

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Fecioară

Poți afirma cu tărie că te numeri printre răsfățații acestei luni la capitolul dragoste. Toate îți merg ca pe roate și ai parte de lucruri care să te împlinească din punct de vedere emoțional. Relația cu persoana iubită poate ajunge la un alt nivel, astfel că nu ar fi exclus să primești o cerere în căsătorie sau să faci una, dacă ești bărbat. Este momentul unor decizii radicale în plan personal, iar momentele magice pe care le vei trăi în august te vor însoți toată viața. Bucură-te de fiecare moment și nu lăsa nimic să îți umbrească fericirea.

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Balanță

În relația de cuplu lucrurile nu merg tocmai bine, iar de vină ar putea fi anumite acțiuni din trecut. Ar trebui să pui accentul mai mult pe comunicare și să îți dai seama care sunt nevoile partenerului de viață. Poate că îi lipsește ceva, iar asta vă afectează în mod direct relația. Încearcă să ai mai multă răbdare și să îți schimbi atitudinea, să dai dovadă de mai multă înțelegere și să faci mai des gesturi de iubire. Aceste detalii pot reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Scorpion

În luna august ar trebui să ieși mai mult și să cunoști oameni noi. Sunt șanse mari să întâlnești o persoană cu care să te potrivești perfect și care să îți demonstreze de ce relațiile tale nu au funcționat până în prezent. Dacă vrei să atragi atenția, tot ce trebuie să faci este să fii tu. Poate ți se pare ciudat, dar pentru a porni cu dreptul în noua relație este foarte important să lași persoana iubită să te cunoască exact așa cum ești, cu bune și rele. Poate chiar defectele tale te vor pune în evidență și vor face pe cineva să se îndrăgostească nebunește de tine.

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Săgetător

August poate însemna finalul unei relații sau căsnicii pentru tine, asta dacă problemele din sfera emoțională nu își vor găsi rezolvarea. Simți din ce în ce mai mult că ești într-o relație toxică, care te consumă tot mai mult cu fiecare zi ce trece. Nu te grăbi să pui punct relației, ci încearcă să discuți cu partenerul despre ceea ce nu merge. Poate veți reuși ca împreună să găsiți o rezolvare. În caz contrar, separarea este cea mai bună variantă pentru amândoi.

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Capricorn

Ai nevoie de libertate și trebuie să faci în așa fel încât persoana iubită să înțeleagă acest lucru. În luna august ar trebui să clarificați mai multe aspecte în legătură cu acest subiect și să stabiliți niște limite. Chiar dacă povestea voastră de iubire este una frumoasă și lucrurile funcționează între voi, unele aspecte sunt supărătoare și ar fi bine să le puneți la punct până nu este prea târziu.

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Vărsător

Este o lună în care vei găsi curajul să faci un pas în față și să vorbești deschis despre sentimentele tale. Schimbarea de atitudine te poate ajuta să întâlnești o persoană cu care să ai foarte multe lucruri în comun și cu care să începi o frumoasă poveste de dragoste. 

Horoscop dragoste august 2021- Zodia Pești

Vei avea parte de surprize plăcute din partea persoanei iubite în luna august. Discuțiile purtate în urmă cu ceva timp par să fi avut efect, astfel că, din august, lucrurile vor intra în normal. Mare atenție la felul în care te exprimi. Ai tendința de a spune lucrurile mult prea direct, fapt care nu va fi în favoarea ta.

Citeste si:// HOROSCOP august 2021// Zodiile care vor avea parte de o lună magică!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.