Augustin Viziru la TEO Show: "In ultima vreme, foarte multe femei ma abordeaza direct"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Teo Trandafir a discutat astazi in emisiunea "TEO SHOW" cu invitatii ei: Augustin Viziru, Andrei Duban, Silvia Pop, Emilia Dorobantu si Doinita Oancea, despre relatiile intime inainte de casatorie.

La inceputul show-ului, Teo le-a marturisit telespectatorilor ca dupa casatorie barbatii isi schimba atitudinea. "Barbatii inainte de casatorie sunt cu totul altfel. Pe vremea mea, barbatul venea cu flori, ciocolata, bomboane. Toate astea dispar o data ce se intampla ceremonia", a spus Teo.

Vedeta Kanal D a subliniat faptul ca o discutie, in public, despre relatiile intime inainte de oficializarea relatiei, ar fi scandalizat daca s-ar fi purtat acum 60 de ani.

"Daca am fi avut discutia asta acum 60-70 de ani toata lumea s-ar fi ridicat si ar fi spus cum e posibil asa ceva?", a declarat Teo.

Actorul Augustin Viziru e de parere ca in prezent relatiile intime inainte de casatorie sunt normale, si crede ca nimeni nu asteapta pana in ziua nuntii.

"Nu cred ca astepti pana in ziua in care se fac promisiunile. Nu mai sunt vremurile alea si, in plus, poti sa dai gres daca nu e ce trebuie.
Merg pe principiul ca daca nu incerc, pot sa fiu dezamagit. Tentatia este foarte mare in prezent, nu mai este nimic iesit din comun. Am intalnit in ultima vreme, de cand sunt singur, foarte multe femei care ma abordeaza direct", a spus Augustin Viziru.

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea "TEO SHOW" prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.
##VIDEO100325##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.