Augustin Viziru, primele declaratii la sosirea pe aeroport: „Ma duc sa stau cu fetitele mele pe canapea, sa ma relaxez...”

Autor: O.P.
Actualizat: 23 ian 2020, 12:34

Augustin Viziru a revenit in tara dupa ce s-a accidentat pe traseele "Survivor Romania". A declarat ca a fost o experienta dificila, pe care, insa, nu ar ezita sa o repete, desi adaptarea a fost dificila.

Indragitul actor s-a pregatit pentru conditiile extreme din Dominicana si nu se astepta sa se accidenteze atat de repede.

"Sunt suparat ca am iesit, imi doream sa demonstrez ca pot castiga acest joc, eram increzator", a declarat faimosul la sosirea pe aeroportul din Bucuresti.

Celebrul actor a declarat in premiera, in cadrul „Survivor Romania”, chiar la despartirea de echipa sa, ca va fi tata si ca se va casatori in curand.

Bucuria de a-si revedea iubita a sters supararea ca a parasit show-ul atat de repede, in urma accidentarii. Indragitul actor asteapta o fetita, iar gandul ca va fi tata il face cu adevarat fericit.

" Acum ma duc sa stau cu fetitele mele pe canapea, sa ma relaxez...", a adaugat Augustin Viziru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum vor evolua concurentii in conditiile extreme din Dominicana, care va fi concurenta care va fi eliminata din Echipa Faimosilor, aflati sambata, incepand cu ora 20.00, urmarind o noua editie "Survivor Romania", la Kanal D.