Aurel Pădureanu crede că nepoțica lui va fi reîncarnarea Corneliei Catanga! „Simt asta”. De ce a fost deshumat trupul neînsuflețit al artistei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 sep 2024, 14:23

Aurel Pădureanu crede că spiritul Corneliei Catanga va trăi prin fiica lui Alex, băiatul lor

Sursa: Facebook Catanga Si Padureanu

Aurel Pădureanu continuă să resimtă profund pierderea soției sale, Cornelia Catanga, chiar și la mai bine de trei ani de la tragicul deces al acesteia.

Durerea pierderii Corneliei Catanga este, însă, ușor alinată de convingerea lui Aurel Pădureanu că spiritul ei va continua să trăiască prin nepoțica lor, primul copil al fiului lor, Alex Pădureanu.

De ce a fost deshumat trupul neînsuflețit al Corneliei Catanga

Deși pierderea soției sale a lăsat un gol imens în viața lui, Aurel Pădureanu găsește acum o rază de speranță și bucurie în vestea că va deveni bunic de fetiță.

Fiul său, Alex, urmează să aibă un copil, care va purta numele de Anastasia Cornelia, în onoarea regretatei sale bunici.

„Eu mai am nepoți din prima căsătorie. Dar va fi prima nepoțică din partea lui Alexandru. Va fi spiritul Corneliei, sunt sigur de asta. Simt asta. Nora mea a optat pentru cezariană. Urmează să nască în această lună. Ne dorim doar să se nască sănătoasă”,

a spus Aurel Pădureanu, conform Fanatik.

Cornelia Catanga, cunoscută drept „regina muzicii lăutărești”, a murit în martie 2021, în timpul pandemiei de COVID-19. Din cauza restricțiilor impuse la acel moment, Cornelia nu a avut parte de o înmormântare tradițională, așa cum și-ar fi dorit familia. Acesta a fost și motivul pentru care, la cererea lui Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga a fost deshumată ulterior, pentru a-i oferi un omagiu mai potrivit și pentru a aduce liniște sufletească celor apropiați.

Citește și: Ce a găsit Aurel Pădureanu lângă sicriul Corneliei Catanga, după ce a fost dezgropată: „Cornelia avea fobie”

„Am cerut acest lucru doar ca să-i facem cavoul. Altceva nu puteam obține. Nu voi afla, probabil, adevărata cauză a morții ei. Și acum mi-e greu fără Cornelia. De când nu mai e, nimic nu mai e ca înainte Sunt revoltat că pentru Cornelia nu se poate face un mare festival”, a

mai declarat Aurel Pădureanu, potrivit sursei citate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Ce gest au făcut Alex și Alina Pădureanu, când au aflat că vor deveni părinți

În timpul vieții, Cornelia Catanga și-a exprimat de multe ori dorința de a deveni bunică, un vis care, deși împlinit, vine acum cu o notă de tristețe, în absența ei. Cu toate acestea, familia a găsit un mod special de a o implica în aceste momente importante. Alex Pădureanu și partenera lui, Alina, au simțit nevoia să îi împărtășească vestea sarcinii chiar la mormântul ei. Astfel, cei doi îndrăgostiți i-au adus un omagiu și i-au mulțumit pentru protecția pe care o simt din partea ei, chiar și din ceruri.

„Acum câteva zile am aflat că este soția mea însărcinată în 3 lunițe și nu mi-a venit să cred!!!! Și am venit la mama mea, împreună cu soția mea, să-i spunem, plângând în gura mare, că va deveni bunică... Pentru că știu că își dorea foarte mult... din totdeauna de fapt...

Citește și: Gestul incredibil făcut de fiul Corneliei Catanga când a aflat că va deveni tătic: „Am mers la mama”. Cornelia Catanga își dorea enorm să devină bunică

Și ne-am ținut de promisiune, să mergem la ea, să-i arătăm minunăția noastră ce este în proiect și va veni pe lume. Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt... este inexplicabil. După atâta amar de timp și tristețe, probabil Dumnezeu și măicuța mea au avut un plan bine pus la punct ”, a scris fiul regretatei artiste într-o postare pe Facebook, făcută pe 20 martie.

Surse foto: Alex Pădureanu/ Catanga Si Padureanu/ Alina Padureanu