Aurel Pădureanu, în doliu: ”Simt că s-a rupt ceva din mine”

Autor: Elena Padure
Actualizat: 19 iul 2022, 19:15
Cornelia Catanga si Aurel Padureanu, in doliu

Două persoane importante din viaţa artistului Aurel Pădureanu s-a stins din viaţă, din cauza Coronavirusului.

Pe pagina interpreților de muzică populară Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu  au apărut două postări neașteptate, în a doua zi de Crăciun. Fratele artistului, Romică Stan Onoriu, și impresarul Lucian Ionescu au decedat în aceeași zi.

Fratele şi impresarul artistului au decedat

Lucian Ionescu s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. El a fost internat, în stare gravă, la Spitalul Clinic ”Dr.
I. Cantacuzino”, din București, în urma infectării cu virusul COVID-19

Bărbatul se afla în categoria persoanelor cu risc crescut de deces în cazul îmbolnăvirii deoarece avea diabet şi avea greutate corporală în exces. Lucian Ionescu a decedat pe patul de spital, în ciuda eforturilor medicilor.

Citeste si: Cornelia Catanga, IN PERICOL? Sotul artistei face declaratii IN EXCLUSIVITATE VIDEO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reacţionat Pădureanu la aflarea tragediilor

 

Postarea despre dispariția lui Lucian Ionescu a fost publicată în jurul orei 16.00. Câteva ore mai târziu, la 20.38, Aurel Pădureanu le-a dat fanilor a doua veste tragică. Celebru interpret de muzică populară aflase că și fratele lui a murit, în aceeaşi zi. Aurel Pădureanu a ținut să le povestească fanilor, pe contul său de Facebook, câteva din amintirile pe care le are alături de fratele său.

Citeste si: Cornelia Catanga si sotul ei, Aurel Padureanu, mandri de fiul lor VIDEO

„Dragii mei, prieteni! Din sectorul 1 al Capitalei, Chitila, Bucureștii noi și Dămăroaia. Vestea de azi dimineață, că frățiorul meu, Romică Stan Onoriu, s-a stins din viață, m-a șocat atât pe mine cât și pe Pădureanu și fiul meu Alexandru. Fiul meu a copilărit, în casă acestuia, iar copii lui, erau în casă mea, 24 din 24 de ore.

Simt că s-a rupt ceva din mine. Drum lin către stele. Nu te vom uita niciodată, pentru că ai fost prietenul drag, al familiei noastre.”, a scris Aurel Pădureanu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Cornelia Catanga in stare grava, la spital. Ce se intampla cu artista