Aurel Pădureanu, primele declarații de la înmormântarea Ronei Hartner! Ce relație a avut artista cu regretata Cornelia Catanga

Author: Diana Tilă

Aurel Pădureanu la înhumarea Ronei Hartner!

Sursa: wowbiz.ro

Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste Cornelia Catanga, a făcut declarații sfâșietoare de la înmormântarea Ronei Hartner!

Vineri, 1 decembrie, Rona Hartner este condusă pe ultimul drum. Familia, prietenii și cei care au apreciat-o pe Rona ca artista au ajuns la Cimitirul Bellu din Capitală, pentru a-și lua rămas bun de la actriță. Printre persoanele care i-au parte la înhumarea artistei se află și Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste Cornelia Catanga. 

Citește și: Ce a găsit Aurel Pădureanu lângă sicriul Corneliei Catanga, după ce a fost dezgropată: „Cornelia avea fobie”

Aurel Pădureanu, declarații sfâșietoare de la înmormântarea Ronei Hartner!

Aurel Pădureanu este răpus de durere. Soțul regretatei artiste Cornelia Catanga abia a reușit să vorbească despre moartea celebrei actrițe. Acesta a mărturisit că Rona a fost o persoană deosebită, care îi făcea pe toți să zâmbească, iar de fiecare dată când se întâlnea cu ea îi cânta.

Mai mult, la ceremonia de înmormântare, Aurel Pădureanu a declarat că regretata lui soție, Cornelia Catanga era prietenă foarte bună cu Rona Hartner.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aurel Pădureanu a subliniat că artiștii ar trebui iubiți mai mult și respectați când sunt în viață, nu după ce trec la cele veșnice.

Citește și: Imagini exclusive de la înmormântarea Ronei Hartner. Cine este alături de Rita, fiica artistei

„Îmi e și greu să vorbesc, să spun că nu mai există, pentru că a fost un suflet bun, femeia care aducea liniște în jurul ei, o artistă fenomenală, mare artistă. Dumnezeu să o odihnească, să o așeze alături de cele mai mari personalități ale lumii. Îmi pare rău, dar ca să faci această meserie trebuie să ai un talent fenomenal trimis de divinitate și a avut talentul ăsta. O

mare artistă! Era în permanență veselă, nu o vedeai niciodată supărată. De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață, nu după ce mor să-i idolatrizăm”, a declarat Aurel Pădureanu la înmormântarea Ronei Hartner, exclusiv pentru Wowbiz.ro.  

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.