Aurelian Temișan, invitatul ediției de duminică, de la ora 22:30, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Author: Diana Tilă

Aurelian Temișan este invitatul ediției de duminica aceasta, de la ora 22:30, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Aurelian Temișan, celebrul artist român, este invitatul ediției de duminica aceasta, de la ora 22:30, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D.

Citește și: Selly a organizat o petrecere de zile mari în pandemie, iar invitat de onoare a fost Tzancă Uraganu, care a întreținut atmosfera. Cum a răspuns celebrul vlogger în fața legii: ”Eu îmi permit să plătesc o amendă și pot să fac ce vreau”

Aurelian Temișan, invitatul ediției de duminică, de la ora 22:30, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Oltean din naștere, născut la Craiova, artistul, acum în vârstă de 50 de ani, a experimentat, în tinerețe, fotbalul, însă s-a simțit atras cu adevărat de lumea artistică, devenind una dintre cele mai recognoscibile voci din România.

În 1989, la vârsta de 17 ani, Aurelian Temișan a debutat pe scena Festivalului Național de Muzică Ușoară de la Mamaia și, nu la mult timp după acest eveniment major al vieții lui, a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți

ai anilor ’90.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu o voce greu de confundat și cu o prezență scenică de invidiat, Aurelian Temișan a devenit un artist care îmbină cu ușurință muzica, teatrul și televiziunea.

Citește și: Care este cea mai mare țeapă pe care Selly a luat-o de-a lungul timpului. Prejudiciul este de 100.000 de euro: „Nici până în ziua de astăzi nu ne-a virat finanțarea”

Aurelian Temișan este căsătorit cu actrița Monica Davidescu și împreună au o fiica.

“Care este cel mai mare atu al lui Aurelian Temișan?”, “Cum e să-ți dea gol Eros Ramazzotti?”, “Ați purtat vreodată colanți după ce v-ați lăsat de balet?”, “Câte fete ați cucerit tratându-le cu indiferență?”, “Câte evenimente importante v-au prins în dormitor?”, “Care a fost mai reușit: primul sau al doilea sărut cu Loredana?”, “Ce defect oltenesc aveți?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care artistul Aurelian Temișan va trebui să răspundă în cadrul ediției de duminică, de la ora 22:30, a

emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.