Aurica si Mitica, in culmea fericirii! Afla ce se va intampla cu simpaticii locuitori din Gaurenii de Jos, SAMBATA, 26 decembrie, de la ora 22:00, in ultimul episod din sezonul 2 al serialului "Moldovenii"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2022, 14:45
video Foto(5)

In aceasta sambata, serialul "Moldovenii" va fi difuzat de la ora 22:00, cu alte peripetii de pomina ale personajelor din satul Gaurenii de Jos.

Peripetiile hazlii ale indragitilor sateni din Gaurenii de Jos vor putea fi urmarite sambata aceasta, in ultimul episod al sezonului 2 din serialul "Moldovenii", de la ora 22:00, la Kanal D.

Primarul Spagoveanu (Radu Tibulca) intra din nou intr-o mare incurcatura ii va cere disperat ajutorul preotului Vasile si dascalului pentru a reusi sa depaseasca noul necaz. Insa de aceasta data, lucrurile par mai grave ca oricand pentru neifricatul primar.

Aurica si Mitica sunt in culmea fericirii!

Pe de alta parte, Maria se confrunta cu o situatie neasteptata. Aceasta se trezeste la poarta cu amanta lui Ion, care vine sa ii ceara socoteala pentru ca nu si-a recunoscut viitorul copil.

In vreme ce Maria trece prin momente dificile, prientena ei, Aurica este in culmea fericirii. Aurica si Mitica afla cu stupoare ca sunt castigatorii unor premii si mai mult decat se vor trezi si cu televiziunea la poarta.

Aflati ce se va intampla cu indragitele personaje comice, sambata, in ultimul episod al sezonului 2 din serialul "Moldovenii", de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum isi tin Moldovencele Aurica si Maria barbatii acasa? Cateva sfaturi de la protagonistele serialului "Moldovenii"

Citeste si: Aurica il suspecteaza pe Mitica de infidelitate!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.