Aurul de sub biserica, motiv de cearta in localitatea Baia de Arama

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Sambata, 8 februarie, Mihai Ghita prezinta in emisiunea “Asta-I Romania!”, de la Kanal D, povestea incredibila a unei comori ascunse sub altarul unei bisericii din judetul Mehedinti.

Se pare ca in urma cu ceva timp aceasta ar fi fost furata de niste oameni platiti de Leo de la Strehaia. In localitatea Baia de Arama, jud. Mehedinti, localnicii nu mai au liniste.


Si preotii sunt oameni, si ei doresc avutii necuvenite. Acum cativa ani au venit niste fete bisericesti si impreuna cu romii din Strehaia au cautat aurul. Stateau ingropati pana in gat si sapau sa gaseasca aurul sub masa sfanta din altar”, a spus un localnic.Ultima
teorie a locuitorilor din Baia de Arama il implica si pe Leo de la Strehaia ca beneficiar al comorilor ascunse de Constantin Brancoveanu. “In manastire e posibil sa mai existe aur, dar mare parte din ea a fost extrasa in 1998 de catre clanurile din Strehaia, prin persoane special tocmite de catre Leo de la Strehaia
”, ne-a declarat un alt localnic.

Nu ratati, sambata, 8 februarie, de la ora 19.45,
emisiunea “ Asta-I Romania ” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.