“Autobuzul lui Varciu” ajunge in satul preferat al printului Charles!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

In aceasta saptamana, “Autobuzul lui Varciu” ajunge in satul romanesc care l-a fascinat pe printul Charles.

Liviu Varciu isi prezinta concurentele reality-show-ului la Saschiz, in judetul Mures, locul unde ajunge frecvent mostenitorul tronului Regatului Unit.

Concurentele ramase in “ Autobuzul lui Varciu ” vor cunoaste trei sasi din judetul Mures. In aceasta saptamana fetele dornice sa-si gaseasca jumatatea vor cunoaste istoria Saschizului, vor participa la o lectie de dans popular, vor invata sa faca gemuri dupa reteta locului, iar unele dintre ele vor invata sa mulga oi.





Ce controverse se vor naste intre fete din cauza unui baiat, dar si ce-l va face pe Liviu Varciu sa-si iasa din minti, aflati duminica seara, la Kanal D.  “ Mama, care m-ai nascut fara noroc! Asa cearta intre voi! E greu sa fii singur, sa faci o emisiune de dragoste si sa vezi ca nu se intalmpla cand chiar puteti. Va iau de mana si va pun unul langa altul! ”, a spus Liviu.

Nu ratati, o noua editie a emisiunii “ Autobuzul lui Varciu ”,
duminica de la ora 22.00, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.