Autoritatile au descoperit tone de carne stricata. Un focar de infectie era pe cale sa izbucneasca la Timisoara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 09:25

Tone intregi de carne expirata ar fi putut ajunge in farfuriile noastre! Autoritatile au perchezitionat o macelarie din Timisoara, unde au descoperit un adevarat focar de infectie.

Trupele speciale de intervetie au descins, simultan, la 11 adrese din Timisoara, unde aveau informatii ca se afla depozite agro-alimentare ilegale. Cea mai mare neregula au descoperit-o intr-o macelarie detinuta de un cetatean arab, suspectat de evaziune fiscala.

Cand au intrat in depozit, oamenii legii au dat de o mizerie de nedescris. Carne ciopartita aruncata in saci si lazi murdare, bucati de pui imprastiate pe jos. Ce mai un adevarat focar de infectie

In urma perchezitiilor, inspectorii au confiscat 1300 de kilograme de carne de pui.
Marfa nu avea acte de provenienta si nici nu era depozitata cum trebuie.

Mai mult decat atat proprietarii a opt din cele 27 firme controlate nu emiteau documente fiscale. Asa ca, zece persoane au fost retinute pentru audieri in acest caz si risca sa ajunga dupa gratii pentru evaziune fiscala. Prejudiciul total adus statului este estimat la un milion de lei.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.