Autoritatile au inceput o ANCHETA in cazul pacientei LEGATE de patul de spital

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 03:20

Au inceput anchetele in cazul cutremurator al femeii legate de patul de spital. Fiica ei nu isi revine din soc si asteapta ca autoritatile sa ii faca dreptate.

Nu vrea ca cineva sa mai treaca prin ce a trecut mama ei: „ Nu pot sa trec peste faptul ca a murit asa, a fost o persoana care a trait o viata frumoasa, care m-a avut alaturi, pe care am avut-o alaturi. Nu asa, nu asa! Sa moara asa, legata de un pat sa ma implore sa o iau acasa ca o omoara cu zile acolo! ”.

Este strigatul de durere al unei fiice care tocmai si-a inmormantat mama. Nu poate uita ultima imagine a femeii care i-a dat viata: legata de patul spitalului: „ Eu, seara, am incercat sa o iau. M-au scos din salon ca pe, eu stiu, ca pe un caine pe care il dai cu matura! ”. Si acum ii rasuna in urechi ultitimele cuvinte ale mamei. Femeia a fost internata, saptamana trecuta, la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, cu insuficienta renala.

A murit, la scurt timp.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Dolj au inceput, astazi, ancheta la spital. De altfel, si consiliul Etic al unitatii sanitare s-a intrunit. Intre timp, si fiica femeii vrea sa mearga mai departe. Va depune o plangere la politie, una la Colegiul Medicilor si va inainta un memoriu catre Ministerul Sanatatii.

Poate asa nu vor mai exista persoane schingiute care se duc la spital cerand ajutorul uner medici care ar trebui sa le ofere ingrijirile medicale necesare, nu sa-i schingiuiuasca(…) M-am simtit total neputincioasa! Ceva insuportabil ceva prin care nu cred

ca ar mai vrea sa treaca cineva! ”. Reprezentatii Directiei de Sanatate Publica Dolj au promis ca pana luni raportul de control va fi pe masa ministrului Sanatatii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO124850##

 

 

Taguri: