Autoritatile din Caransebes in ALERTA MAXIMA dupa ce o drona a disparut fara urma in timpul unei misiuni de salvare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 12:25

Drona din Caransebes, cea mai cautata din judet! Autoritatile sunt in alerta maxima, dupa ce aparatul a disparut fara urma in timpul unei misiuni de salvare.

Probabil ca nu s-ar fi agitat atat de tare, daca gadgetul, extrem de costisitor, n-ar fi fost luat pe fonduri europene. Disperati, au angajat pana si o echipa de scafandri s-o gaseasca. A vazut-o cineva? Asa ar putea sa sune anuntul edililor din Caransebes, care cauta si in gaura de sarpe o drona dotata cu camera de filmat, in valoare de 90 000 de euro.

Au pierdut drona.

Cinste lor! Numai 90 000 de euro! O nimica toata! Doamne Isuse! Asa ceva n-am vazut!”, spun oamenii. „ La atatia bani sa dispara tam-nesam nu prea e in ordine! ” Asa si-au spus si autoritatile. E treaba serioasa la mijloc, mai ales ca drona, care a venit la pachet cu alte doua, face parte dintr-un proiect pe fonduri europene, in valoare de 2.5 milioane de euro.
Asadar, nu e de mirare ca pentru gasirea ei se folosesc toate tipurile de cautari: terestre, aeriene si subacvatice. Si ca tot veni vorba, maine vin scafandrii.

##VIDEO134211##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De cand autoritatile au dat sfoara in tara ca drona, plecata in cautarea unei batrane disparute, a disparut la randu-i,

cetatenii isi dau cu parerea despre Obiectul Zburator Identificat. Unii habar nu au ce face aparatul minune. Caransebesul este primul oras din Romania care are drone destinate pentru situatiile de urgenta. Doar ca prima misiune a fost un esec total.

Pentru ca are si GPS, producatorii din Danemarca au reperat-o in apa. Nu e de mirarea ca autoritatile cauta aparatul fara incetare. Pe langa pretul exorbitant, drona are fara indoiala dotari foarte bune.
Se deplaseaza cu 6 metri pe secunda si poate ajunge deasupra unui punct de pe harta cu o precizie de 50 de centimetri. Pentru ca vor cu orice pret s-o recupereze, maine este asteptata o echipa de scafandri de la Constanta, care o va cauta in apele raului.