Autoritățile din Liverpool au intrat în alertă după ce au verificat valiza unui român la aeroport. Patruzeci de bagaje au fost trimise înapoi în țară

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 nov 2022, 12:39

Autoritățile din Liverpool au intrat în alertă după ce au verificat valiza unui român la aeroport. Patruzeci de bagaje au fost trimise înapoi în țară

Sursa: PixaBay

Angajații de la aeroportul din Liverpool au văzut că din bagajul unui român curgea sânge, astfel că au trimis înapoi spre Cluj-Napoca 40 de bagaje, cu scopul de a fi cercetate. Bagajul suspect a fost văzut duminica trecută.

Un pasager român a plecat din Cluj-Napoca spre Liverpool cu bagajul plin de carne de porc pentru sărbători, dar pentru că alimentele s-au dezghețat înainte să ajungă la destinație, sânge a început să se scurgă din troller, care a ajuns și la bagajele altor oameni.

Autoritățile din Liverpool au trimis 40 de bagaje înapoi în România

Reprezentanții aeroportului din Liverpool au luat hotărârea să trimită 40 de bagaje înapoi în România, după ce sângele din bagajul plin de carne de porc al românului a ajuns și

la alți oameni.

Bagajele au fost aduse înapoi pe aeroportul din Cluj-Napoca, iar atunci când bagajul suspect al românului a fost deschis, angajații aerogării din România au găsit carnea de porc pregătită de bărbat pentru a fi gătită de sărbători, în Marea Britanie.

Citește și: LIVE UPDATE Oficial american: două rachete rusești au căzut în Polonia: două persoane au murit. Guvernul polonez va decide dacă cere activarea articolului 4 al NATO

Pentru că nu s-a comis, de fapt, niciun fel de infracțiune sau ilegalitate, cele 40 de bagaje au fost trimise înapoi spre Liverpool, pentru a fi înmânate proprietarilor.

O femeie de 26 de ani a murit după ce i s-a prins părul în banda de bagaje

O tânără în vârstă de 26 de ani, care se ocupa cu descărcarea de bagaje de la aeroport a murit după ce i s-a agățat părul într-o bandă transportoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Jermani Thompson, în vârstă de 26 de ani, lucra la aeroportul din New Orleans când, pe 30 august, în timp ce descărca un avion Frontier care tocmai aterizase acolo, și-a încurcat părul în banda transportoare.

Ea lucrase pe platformă, o zonă în care aeronavele sunt parcate, încărcate, descărcate, realimentate, îmbarcate și întreținute.

Oficialii spun că femeia a fost transportată de urgență la spital la scurt timp după incident, în jurul orei 22:00, dar a decedat la scurt timp după aceea.

Citește și: Cine este bărbatul prins cu o grenadă în bagaj pe Aeroportul Otopeni

Corpul ei a fost identificat de către Biroul legistului Jefferson Parish, iar un purtător de cuvânt al aeroportului a confirmat accidentul.

Un purtător de cuvânt al GAT Airline Ground Support, unde era angajată, spune că părul ei a rămas prins în bandă, potrivit DailyMail.

„Avem inima frântă și sprijinim familia și prietenii ei cât de bine putem.

Vă rugăm să trimiteți urări de bine tuturor celor de la stația noastră din New Orleans în această perioadă foarte dificilă”.