Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta

Autor: Diana Bostan

Autorul dublei crime din Buzău a amenințat un jurnalist cu moartea

Sursa: Observatornews

Iulian Tudor, autorul dublei crime din Buzău, a făcut mărturisiri șocante despre cum şi-a ucis cele două victime, fără să arate vreun regret. La ieşirea de la audieri, a ameninţat jurnaliştii cu moartea.

Autorul dublei crime din Buzău, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a oferit detalii halucinante anchetatorilor. Într-un mod iritat și sfidător, el a descris cum și-a ucis victimele, o mamă și fiul ei, fără să manifeste nicio remușcare. După audieri, principalul suspect a amenințat jurnaliștii prezenți, notează Observatornews.ro.

Citește și: Cum a acționat criminalul din Buzău. Autoritățile au descris în detaliu filmul dublei crime care a șocat comunitatea locală

Individul în vârstă de 64 de ani a avut un dialog șocant cu jurnaliștii

Potrivit sursei menționate anterior, Iulian Tudor a ieșit de la audieri amenințând jurnaliștii cu moartea. În timpul confruntării cu presa, acesta le-a spus agresiv să-l lase în pace și a răspuns fără regrete la întrebările legate de crimele comise. La insistențele unui reporter care l-a întrebat dacă regretă ce a făcut, Tudor a declarat că nu regretă nimic și că ar fi putut să-l omoare și pe el.

Citește și: Crime învăluite în mister în Buzău: Un bărbat a fost găsit îngropat în curtea nașului și mama acestuia fără suflare în casă

Reporter: Regretaţi ce aţi făcut?

Iulian Tudor: Nu!

Reporter: Păi de ce?

Iulian Tudor: Că nu vreau eu!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Reporter: Aţi omorât două persoane!

Iulian Tudor: Puteam să te omor şi pe tine!

Individul în vârstă de 64 de ani și-a ucis ”prietenul” de pahar, dar și pe mama acestuia

Tragedia a avut loc în noaptea de Sfântul Ilie, când Iulian Tudor a organizat o petrecere la casa sa din Smeeni pentru a-și sărbători onomastica.

Printre invitați se numărau Tudor Duțu, de 56 de ani, și mama acestuia, Maria, de 74 de ani, care erau rude prin alianță. După ce majoritatea invitaților au plecat, a izbucnit un conflict între Tudor și Duțu din cauza unor datorii și a unui teren.

Citește și: Declarația surprinzătoare a soțului Marinei Gavril, dentista ucisă cu sânge rege în propriul cabinet din Brăila: „Nu mi-e frică, dar este șocant!”

În urma unei certe aprinse și a consumului excesiv de alcool, individul a povestit că l-a lovit pe Duțu cu un pumn și l-a ucis cu o bâtă. După prima crimă, s-a îndreptat spre casa Mariei, pe care a ucis-o în același mod brutal.

După comiterea crimelor, bărbatul a încercat să-și continue viața în mod normal, îngropându-și finul în curte. Suspiciunile localnicilor au crescut în zilele următoare, iar poliția a fost anunțată.

Trupurile victimelor au fost găsite, iar bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost prins într-un apartament din Buzău.

Avocatul suspectului a declarat că bărbatul, care lucra la un abator în Anglia, era obișnuit cu sângele. Recidivist cu multiple condamnări, inclusiv pentru tentativă de viol, bărbatul este acum cercetat pentru omor și omor calificat, dar ar putea evita pedeapsa maximă datorită vârstei și recunoașterii faptelor sale, notează Observatornews.ro.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.