Autorul "Rich Dad Poor Dad" spune că suntem în recesiune globală!

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 29 oct 2023, 00:55

Robert Kiyosaki spune că "suntem în recesiune globală" - avertizează asupra creșterii falimentelor, șomajului și a persoanelor fără adăpost

Sursa: Captură YouTube

Robert Kiyosaki spune că "suntem în recesiune globală" - avertizează asupra creșterii falimentelor, șomajului și a persoanelor fără adăpost!

Robert Kiyosaki spune că "suntem în recesiune globală"- avertizează asupra creșterii falimentelor, șomajului și a persoanelor fără adăpost. Celebrul autor al best-seller-ului "Tată bogat, tată sărac", Robert Kiyosaki, spune că ne aflăm într-o recesiune globală. Avertizând cu privire la creșterea vertiginoasă a falimentelor, a șomajului și a persoanelor fără adăpost, el a precizat că există vești bune pentru investitorii care caută "chilipiruri".

Ultimele avertismente ale lui Robert Kiyosaki

Autorul cărții "Tată bogat, tată sărac", Robert Kiyosaki, a revenit cu noi avertismente privind economia americană și recesiunea globală. Rich Dad Poor Dad (Tată bogat, tată sărac) este o carte scrisă în 1997 de Kiyosaki și Sharon Lechter. A fost pe lista celor mai bine vândute cărți din New York Times timp de peste șase ani. Cartea a fost vândută în peste 32 de milioane de exemplare în peste 51 de limbi în peste 109 țări.


Kiyosaki a scris sâmbătă pe Twitter: "Î: Ce este mai rău decât o mare depresiune? R: o recesiune globală". El a adăugat:
"Din păcate, ne aflăm în recesiune globală. Așteptați puțin. Aterizare dură pentru lume. Vești proaste. Falimentele, șomajul, lipsa de locuințe cresc vertiginos. Pensionările se prăjește."
Cu toate acestea, faimosul autor a subliniat că există vești bune pentru investitori, detaliind: "Chilipiruri [sunt] peste tot. Aurul, argintul, bitcoinul nu au preț".

În luna iulie a anului trecut, Kiyosaki a avertizat că inflația ar putea duce la o depresie mai mare, menționând că imobiliarele se prăbușesc și încep disponibilizările. De asemenea, în aprilie, el a avertizat în legătură cu hiperinflația și depresia, prezicând că dolarul american este pe cale să facă implozie. În mai, el a reiterat: "Vești proaste. Urmează depresia".
Autorul "Tată bogat, tată sărac" nu este singurul îngrijorat de o recesiune globală.
În luna septembrie a anului trecut, Banca Mondială a declarat că riscul unei recesiuni globale în 2023 este în creștere, deoarece băncile centrale din întreaga lume măresc simultan ratele dobânzilor ca răspuns la inflație. În plus, Fondul Monetar Internațional (FMI) a avertizat că urmează un an dificil pentru economia mondială.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ar fi prima data cand greseste

Kiyosaki a avertizat în mod regulat cu privire la starea economiei americane, recomandând în același timp investitorilor să cumpere aur, argint și bitcoin. El a spus adesea că nu are încredere în administrația Biden, în Trezorerie, în Rezerva Federală și pe Wall Street. El a subliniat că Fed și Trezoreria distrug dolarul american. La 14 ianuarie, el a scris pe Twitter că bitcoin, aurul, argintul și petrolul cresc în preț, menționând: "Vești bune pentru cei care știu că inflația este permanentă...

acum sistemică... nu tranzitorie. Vești proaste pentru cei neinformați, săraci, clasa de mijloc... oricine crede că lui Biden îi pasă de ei și de familiile lor".
Celebrul autor a declarat în decembrie că investitorii în bitcoin se vor îmbogăți mai mult atunci când Rezerva Federală va pivota și va tipări trilioane de dolari. El a explicat în noiembrie că este un investitor în bitcoin, nu un trader, așa că se entuziasmează atunci când prețul BTC scade. În septembrie, el a îndemnat investitorii să intre în cripto acum, înainte de a avea loc cel mai mare colaps economic din lume.
Celebrul autor al best-seller-ului "Tată bogat, tată sărac", Robert Kiyosaki, a îndemnat investitorii să intre acum în cripto acum, prezicând că urmează cel mai mare crash economic din istoria lumii. "Acum este momentul în care trebuie să intrați în cripto", a subliniat el.

Citește și: Bitcoin: Ce indicatori alimentează prețul?

Citește și: Greseli repetate din timpul crizei? Reformele bancare diluate ale UE trezesc temeri

Citește și: Controlul gravitațional al inflației: ceea ce urcă, trebuie să coboare

 

Taguri: