Auzea de ceva vreme un zgomot care semana cu un planset, iar pana la urma si-a dat seama ca vine dintr-un perete. A luat un baros si a inceput sa demoleze zidul. I-au dat lacrimile cand au vazut ce era zidit in el

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2017, 11:05

Dintre toate modurile prin care te-ai putea alege cu un animal de companie, probabil acesta este cel mai neobisnuit!

Totul a inceput dupa ce doi tineri, care se mutasera recent in casa noua, au inceput sa auda un zgomot care semana cu un planset. Initial nu i-au dat importanta, crezand ca vine de afara.

Insa dupa cateva ore si-au dat seama ca sunetul vin din interiorul locuintei, asa ca au inceput sa asculte mai cu atentie. In cele din urma au identificat locul din care plansetul se auzea, parea a fi in spatele unui perete.

Desi pare o idee nebuneasca, barbatul a pus mana pe un baros si a inceput sa sparga zidul in mai multe locuri. Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a gasit in tencuiala un pui de pisica neajutorat.

Din fericire totul s-a terminat cu bine iar acum animalul a devenit mascota casei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Source:

Couple Saves Kitten Trapped Between Walls by ViralHog on Rumble

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.