Auzeau zgomote ciudate in fiecare seara in cimitirul de langa biserica, asa ca au decis sa monteze camere de supraveghere. Cand s-au uitat pe inregistrari au incremenit! Uite ce au descoperit

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 08:47

Locuitorii unui cartier din orasul australian Sydney au avut parte de un eveniment socant, pe care nu il vor uita prea curand.

Totul a inceput dupa ce mai multe familii au remarcat in repetate randuri ca in cimitirul unei biserici vechi de 175 de ani se auzeau tot felul de zgomote ciudate, care tulburau linistea noptii.

Pentru a intelege ce se intampla, au luat decizia de a monta mai multe camere de supraveghere. Cand s-au uitat pe inregistrari au avut un soc.

In mai multe cadre au putut observa o silueta despre care cred ca ar fi fantoma unui barbat decedat in urma unui incendiu care a avut loc in urma cu 30 de ani.



Voi credeti ca este posibil asa ceva?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.