Avantajul Alexandrei Stan la "Survivor Romania!" Cu cine s-a antrenat inainte de plecarea in Republica Dominicana?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 01:45
Alexandra Stan a plecat in Republica Dominicana

De cand a aflat ca va face parte din echipa Faimosilor, Alexandra Stan a inceput sa se pregateasca cu unul dintre cei mai buni antrenori care a trecut prin experienta unei astfel de competitii.

Alexandra Stan, concurenta in echipa Faimosilor la "Survivor Romania" a inceput in urma cu ceva timp antrenamentele dure care sa o ajute sa faca fata competitiei. Frumoasa cantareata a facut si cateva declaratii despre cea mai dura competitie la care participa.

Alexandra Stan, concurenta la "Survivor Romania!"

Citeste si: Imagini in exclusivitate! Concurentii „Survivor Romania” au plecat in Republica Dominicana!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ea a scris si un mesaj fanilor care o urmaresc si o sustin: "Sunt foarte entuziasmata sa particip la "Survivor Romania." Din cate stiu, pentru urmatoarele luni, o sa incerc sa supravietuiesc in jungla cu un singur schimb de haine, fara mancare ca acasa, doar cu lingura de orez pe zi, fara telefon, fara a putea lua legatura cu cineva de acasa, nu baie, nu dus, nu sampon, nu cosmetice, nu pat, nu perne, nu prieteni, familie,

muzica sau retele de socializare. Impreuna cu ceilalti 23 de supravietuitori, vom lupta pentru hrana, comfort si poate sa reusim sa dam un telefon acasa la familie. Este cea mai frumoasa si extraordinara perioada din viata mea deoarece o sa imi testez limitele si toate acestea sunt presiunea filmarilor non-stop, a caldurii, a umiditatii, a foametei si a tensiunii care se va naste cu siguranta intre noi. Desi ma gandesc constant la ce voi lasa in urma, sufletul meu este deja in Republica Dominicana, in mijlocul junglei, infruntand aventurile si devenind mai puternica cu fiecare."

Cu cine s-a antrenat Alexandra Stan pentru "Survivor Romania"

Citeste si: Alexandra Stan s-a despartit de iubit! Faimoasa de la "Survivor" a vorbit despre motivele rupturii. Cine este barbatul care o cucerise?

Alexandra stie deja cam ce o asteapta de la antrenorul ei, nimeni alta decat Cristina Nedelcu, fosta Faimoasa de la Exatlon 2.

Ea este cea care s-a ocupat de pregatirea Alexandrei si are incredere ca artista va ajunge pana departe in competitie. Stiind exact cum este la a o astfel de competitie, Cristina si-a sfatuit cel mai probabil eleva si a avertizat-o de toate capcanele show-ului

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?