Avatar 2 apare în curând! Iată primul teaser trailer pentru "Avatar: The Way of Water!" VIDEO James Cameron revine cu o super-producție de 250 de milioane de dolari!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 feb 2023, 07:50

Războinica Neytiri în Avatar 2

Sursa: captura video YouTube

Avatar 2 va putea fi văzut în curând în cinematografe. A apărut, recent, primul teaser trailer al Avatar 2, film intitulat "Avatar: The Way of Water!".

Filmul Avatar 2, care are titlul "Avatar: The Way of Water!" este continuarea peliculei Avatar (2009), ce a avut încasări impresionante de box-office: circa 2.85 miliarde de dolari!

James Cameron, regizorul, scenaristul și producătorul "Avatar 1", a produs, regizat și scris și scenariul "Avatar 2", "Avatar: The Way of Water!". La scenariu James Cameron a fost ajutat de Josh Friedman. Avatar 2 mai este produs și de Jon Landau, alături de James Cameron, la fel ca Avatar 1.

Avatar 2 sau "Avatar: The Way of Water!", așa cum se numește filmul oficial, are un buget impresionat, de 250 de milioane de dolari. Acesta ar putea fi chiar mai mare de această sumă. Și Avatar 1 a avut un buget apropiat, inițial fiind de 237 de milioane de dolari, dar ulterior fiind suplimentat. Oricum, câștigurile obținute de Avatar 1 au transformat pelicula în una din cele mai mari succese de box-office din istorie.

Este de așteptat ca și Avatar 2 să aibă încasări foarte mari. Avatar ar urma să mai aibă o continuare, "Avatar 3".

Citeste si: Un cuplu din India face nunta în Metaverse. Cum se va desfășura evenimentul în spațiul virtual

Avatar 2 apare în curând! Iată primul teaser trailer VIDEO

"Avatar: The Way of Water!" sau Avatar 2, așa cum este mai cunoscut, urmează să apară în cinematografe pe 16 decembrie 2022.

Zoe Saldana și Sam Worthington revin în rolurile principale în continuarea lui Avatar 1, „Avatar: The Way of Water”.

În Avatar 2 Războinica Na'vi Neytiri, interpretată de Zoe Saldaña și fostul pușcaș marin devenit Na'vi, Jake Sully (Sam Worthington) sunt părinții a patru copii în Pandora. Neytiri și Jake sunt mândri că au atâția copii și sunt fericiți împreună în Pandora.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Știu un lucru. Oriunde am merge, această familie este fortăreața noastră”, îi spune Jake lui Neytiri în trailer.

Apare în teaser și copilul de 14 ani adoptat de cuplul Neytiri-Jake, Javier „Spider” Socorro, interpretat de Jack Champion.

Avatar 2 va apărea în cinematografe la mai bine de 13 ani de la succesul uriaș repurtat de James Cameron și echipa lui cu Avatar 1.

James Cameron a mai regizat în trecut Titanic, film cu Kate Winslet și Leonardo DiCaprio, care, de asemenea, a avut un succes enorm. Titanic a strâns încasări de peste 2,2 miliarde de dolari.

Citeste si: TOP 10 cele mai interesante și așteptate filme ale anului 2022! Ce putem urmări anul acesta

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.